marți, 21 ianuarie 2014

Sute de jurnaliști reclamă practicile degradante din presă ! S-a trezit câinele de pază al democrației?



Sute de jurnaliști reclamă practicile degradante din presă ! S-a trezit câinele de pază al democrației?
Dacă sunt furați non-stop de către patroni, prin neaplicarea prevederilor celebrului CCM unic pe ramură mass-media și neplata către stat a milioane de euro din salariile reale, presarii nu suflă nimic despre asta și nu vorbesc de coeziune. Bine, măcar, că  au reușit câteva sute dintre ei să reclame practicile degradante din presă. Dacă v-ați săturat de propaganda politică, de proștii isterici care practică atacurile personale pe scuza revista presei, de manipularea cetățeanului prin petiții contra prevederilor CNA și așa mai departe sunteți invitați să semnați alături de cei 339 care au și făcut-o!
Peste 330 de jurnalisti din mass-media centrale si locale, dar si cateva organizatii active in domeniul media protesteaza luni, printr-o scrisoare deschisa, impotriva "practicilor degradante din presa". "Dincolo de convingerile politice si ideologice diferite, consideram ca standardele jurnalistice, informarea corecta si binele public trebuie aparate si in jurul acestor valori trebuie sa ne solidarizam", arata ei in protest. "Deschidem acest protest si altor jurnalisti, publicisti, organizatii neguvernamentale si oricarei persoane care pune pret pe respectarea regulilor elementare ale jurnalismului", precizeaza semnatarii.

Lista de semnaturi pentru aceasta scrisoare ramane deschisa, iar cei care vor sa sustina protestul pot sa o faca aici. http://www.revista22.ro/protest-al-jurnali350tilor-mpotriva-practicilor-degradante-din-presa-36864.html
P.S. Pe când un protest împotriva hoțiilor patronilor din presă referitor la neacordarea salariilor stabilite în CCM, împotriva neparticipării la licitații pentru banii publici, preferându-se mersul la notar cu intermediarul porcului de partid sau pe nevasta intermediarului porcului de partid, ca la Târgu-Mureș,  împotriva oamenilor cu maximum 12 clase care au ajuns în presă în ciuda Legii presei și COR,  care prevăd studii superioare, împotriva pirateriei de la locul de muncă, referitor la programele piratate care aduc pagube de zeci de milioane de euro Microsoftului și statului român, împotriva bandiților cu Ștefan Gheorghiu care se dau astăzi democrați după ce au mințit și manipulat zeci de ani în presa comunistă? Presa a ajuns un cuib de evazioniști și de inși fără calificare, faceți-le vânt lepădăturilor și atunci și munca voastră va fi respectată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.