vineri, 17 ianuarie 2014

Mega-afacere cu indicatoare. Nu doar la pungașii de la Primăria Târgu-Mureș


Mega-afacere cu indicatoare. Nu doar la pungașii de la Primăria Târgu-Mureș


Probabil că Târgu-Mureșul a descoperit mega-șmecheria cu indicatoare. Zeci de mii de indicatoare au fost plantate din banii publici și europeni, pe firme abonate, cum e Kiss Unicum, iar când bandiții din primărie au terminat mizeriile din banii publici gen Atenție, se ridică, se blochează, Sunați la…, au inventat indicatorul: 10 locuri de parcare, n-șpe locuri de parcare. Porcii din Primăria Târgu-Mureș și lepădăturile cu interes din PDL Mureș, vinovații de afacerile dedicate, se fac că nu înțeleg că borfașul care ridică mașini trebuie să pună și indicatoarele, nu porcul jegos pedelist, din banii publici, că nu se pun indicatoare pe sens unic, față în față, pentru că borfașii porcului portocaliu aveau normă pe strada respectivă și pentru că sensul invers, fiind interzis, nu se poate folosi de bandiți. Atenție, vorbim de bandiții care au pus 7 indicatoare de trecere de pietoni pe 250 m doar pe strada George Coșbuc, de hoții din primărie care au făcut treceri de pietoni în gard, de borfașii care au mai avut dedicații jegoase fiind prinși de Curtea de conturi cu afaceri asemănătoare. Pentru porcul Țerbea, porcul din primărie a cumpărat containere, pentru că nu se face să dea banditul din banii lui, mai bine să se fure din banii prostului de român care a votat etnic, ca să nu iasă maghiarul și să fure…Târgu-Mureșul!
P.S. Mafia porcilor PDL se face vinovată și de lobbyul jegos al semi-analfabetului pentru containere îngropate. Nici un angajat al primăriei nu i-a dat golanului peste bot, pentru însușirea de calități oficiale. Mafie jegoasă PDL, hoții ale bandiților din PDL Mureș!

Mai multe indicatoare care să semnaleze prezența câinilor fără stăpân ar putea fi instalate în zonele din Timișoara considerate ”periculoase” din acest punct de vedere, a afirmat, marți, primarul Nicolae Robu, citat de Mediafax.

"Cineva mi-a făcut o sugestie, să punem nişte indicatoare, să determinăm lumea să nu mai circule prin zonă. Vom pune indicatoare în zonele care ne sunt semnalate ca fiind periculoase. Dacă aţi asistat vreodată la descinderile echipelor de hingheri, e greu de descins, pentru că oamenii de pază se opun, pentru că ei văd acei câini drept pază. Să şi răspundă atunci. Cei ce sunt muşcaţi nu trebuie să se plângă de Primărie, să se plângă de acei oameni responsabili. De acolo (din spatele Gării de Nord - n.r.) au fost prinşi circa 25 de câini, au fost ridicaţi, dar vin alţii, pentru că au lăsat deschisă poarta şi vin alţii", a declarat Nicolae Robu.

Primarul nu a precizat, însă, cum vor arăta aceste indicatoare și nici câte vor fi instalate în oraș.

"Câinii s-au grupat în haite, rar mai vezi prin oraş câini izolaţi. Sunt în haite, eu am văzut în miez de noapte, am văzut o haită de nouă câini, i-am numărat din maşină. Legea e lege, eu mai primesc pe Facebook sesizări şi solicitări de la oameni, dar legea e lege. Să fie foarte limpede, cineva răspunde, din momentul în care legea intră în vigoare, administraţia publică răspunde, dacă mai sunt găsiţi câini pe stradă şi dacă se consumă bani cu câinii în adăpost", a spus Robu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.