marți, 7 ianuarie 2014

Ponta și prostiile lui

Ponta și prostiile lui
Insul lăsat să copieze din alții de către amicul lui de partid, recte Ponta, scoate niște prostii cât el de mari:
 Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca este o mare nedreptate ca Adrian Nastase sa fie haituit o viata intreaga de "sistemul lui Traian Basescu", avand in vedere toate lucrurile "bune si importante" pe care fostul premier le-a facut pentru tara, relateaza Mediafax.
Dacă îl băgăm pe ăsta în seamă, să vedem ce spune matematica.
Năstase, născut în 22 iunie 1950, Băsescu, născut în 4 noiembrie 1951. Cum micul Titulescu, cum îi place să i se spună zice că sistemul lui Băsescu îl hăituiește pe vecinul Năstase, logica spune că cel puțin 16 luni din viață maleficul Băsescu nu avea cum să îl hăituiască cu sistemul pe purul Năstase, pe motiv că încă nu se născuse! Așadar, Năstase era hăituit îniante de a se produce hăituirea, ceea ce e chiar paranormal și demn de vreun film la Hollywood!
Mai departe, insul cu paginile copiate sub înaltul patronaj al sinucigașului ratat mai spune ceva: sistemul lui Traian Băsescu. Ca să fie sistem, omul trebuia să aibă vreo gașcă în slujba lui de-a lungul întregii vieți a hăituitului Năstase. Cine știe, poate că Ponta are dreptate și Băsescu era vreun bully cu gașcă la liceu, la școala generală și sistemul lui de hăituitori îl îngrozea pe Năstase, cel care nu se putea apăra nici măcar ca sărmana Carrie, din nou la modă, prin telekinezie, de abuzatorii colegi. Poate că Băsescu îl suna cu taxă inversă de la Anvers pe Năstase, pe la 2 dimineața, sau îi punea magiun pe clanță, pentru că dacă ne amintim bine ăștia au locuit în același imobil. Cine știe ce fapte reprobabile i-a mai făcut Băsescu ăstuia și pe care le știe numai micul Ponta și marele Titulescu sau invers! Să facem și un calcul din punct de vedere al rotației la putere? Să numărăm câte posturi de profesor universitar avea, cică, Năstase, în timp ce era și angajat la stat? Pesemne, tot hăituiala lui Băsescu l-a obligat pe angajatul statului român să fie prof la vreo 3 facultăți și angajat al unei fundații, dacă ne mai aducem aminte bine de o declarație de avere și de interese a insului cu ouăle la Cornu, și acum l-a obligat să aducă chinezării în casă, sistemul lui Băsescu nepermițându-i să facă achiziții ca tot prostul, din magazin, pe factură fiscală, nu? Sistemul ăsta nenorocit l-o fi vânat pe Năstase când îi permitea copilului de suflet să copieze sute de pagini din alt autor, tot el l-o fi împins pe Năstase în brațele bunicuței, pentru că era știut că oricine îi urmează Iliciului e sortit eșecului și probabil tot el a obligat PSD la patrulaterul roșu, vrut de Băsescu, probabil, cercul... galben! Nu vi se pare, după toate astea, că avem un martir adevărat? Ce popi, ce călugări care nu putrezesc, avem un martir care a dus toate hăituirea sistemului lui Traian toată viața, fiind mai de plâns la acest capitol de un Decebal căruia tot un Traian îi vroia pielea! Hai, sictir, români, putem ridica statuia insului câtă vreme e în viață!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.