luni, 20 ianuarie 2014

Românul nu s-a născut cerșetor, poate doar șmecher



Românul nu s-a născut cerșetor, poate doar șmecher
O editură propune pentru 2014 un premiu constând din 2014. Problema este că se cerșesc voturi pe Facebook pentru câștigarea și chiar se mituiesc concurenți. Dai o carte, două pe promisiune, te votează prostul. Un fel românesc de a câștiga! Nu e pungă cu făină și ulei sau găleată, principiul e același!

Lecturi pe care aș vrea să le parcurg pe parcursul anului 2014 sunt multe, cu timpul stau mai prost. De aceea, dacă voi câștiga voi dărui cărți tuturor celor care mă vor ajuta să o fac. Cred că o carte bună trebuie întotdeauna împărțită cu cei dragi. Sunt o mare fană a poveștilor de dragoste, așa că nici anul acesta nu voi renunța să citesc câteva romane de dragoste mai vechi sau ale secolului XXI. Fiecărei persoane care mă va vota, îi voi dărui o carte, fiindcă bucuria îmi va fi mai mare să aflu că o persoană primește un dar din suflet. Nu sunt absurdă, nu voi citi 2014 cărți. Cu puțin noroc sper să reușesc să citesc la fel de multe ca în 2013, adică 50.


Vreau sa citesc cel putin jumatate din toate cartile ce vor aparea in 2014, in special cele din categoria de fictiune.

PS. Ma sustii ? Iti ofer o carte. Detalii in privat.


Sa citesc 14 carti din cele 2014.
2. Sa daruiesc restul de 2000 de carti celor care s-au inscris in concurs.


Ma gandesc ca sunt asa multe carti, 2014, oh Doamne. Eu ma multumesc cu una singura. Voi face cadou restul de 2013, daca adun 2013 like-uri. Fiecare va primi cate o carte, impreuna vom face o mare tragere la sorti. Asadar, votati-ma! :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.