luni, 20 ianuarie 2014

Faci autocolante în campania pedelistului Florea, faci și igienizarea, zic propagandiștii PDL Mureș



Faci autocolante în campania pedelistului Florea, faci și igienizarea, zic propagandiștii PDL Mureș
Cam asta vă fac să înțelegeți propagandiștii de la PDL Mureș, semi-analfabeții cunoscuți și consiliații lor pe același nivel. Cum vine asta, Oracler Advertising e pusă la muncă,  firmă creditată de un pungaș din primărie ca fiind firma cu care primăria a făcut autocolantele cu vandalii imaginari, cu  contract semnat la o lună după atacul imaginar și pus pe Florea pe seama fostului sereist Bretfelean(e fost ofițer SRI, știe ce vorbește!), cu bani decontați de porcii lui Florea fără jenă, pentru campania electorală a găinarilor PDL Mureș.
 Pentru cunoscători, porcii lui Florea au avut autocolantele pe licitatiapublica.ro și pe magazinul FCM, iar prețul manipulării hoților de români a fost 1900 de euro, pentru 3000 de autocolante, lucru perfect verificabil dacă DNA fără Curcă vrea să muncească, la fel și Parchetul, iar polițiștii care au investigat atacul imaginar din campania leprei PDL vor vorbi. Pentru ceilalți, există anunțul cu licitația și se poate verifica cu produsul confiscat de poliție, iar dacă mai vrea cineva să muncească e invitat să caute scrisoarea deschisă în plic închis a leprei PDL și ce afacere pe pliante a avut primăria Târgu-Mureș pe firmă abonată.

Afacerea este pe Media Factory International SRL: Data publicare: 01.04.2012 20:58 /Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0, Cantitate: 3000.00, Data initiere: 23.04.2012 14:27, Data limita etapa: 26.04.2012 17:00, Pret maximal: 2.78 RON, adică peste 1800 de euro!

Duminică, 19.01.2014 a avut loc igienizarea unei portiuni a Padurii din Remetea. Au fost prezenti 20 de voluntari care au strans 160 de saci de gunoi in decurs de 2 ore. Voluntarii au reprezentat Jandarmeria Mures, Primaria Tg-Mures, Centrul de Activități Outdoor Adventure Life, firma Oracler Advertising și Asociația Sănătate și Speranță. ”Deși am reușit să igienizăm o mare parte a pădurii, încă mai este de lucru. Noi avem stabilit calendarul anual de activități să igienizăm lunar o pădure din jurul orașului nostru, însă știm că aceste acțiuni nu vor rezolva situația atâta timp cât localnicii din zonele arondate vor continua să arunce aici gunoiul. Astfel, ne-am gândit să le propunem autorităților locale să solicite celor care domiciliază în zona pădurilor să curețe pădurile din jurul caselor lor. De asemenea ne-am gândit să implicăm școlile, astfel încât fiecare clasă să ia în îngrijire 50-100mp de pădure și să o îngrijească cel puțin lunar. O astfel de activitate ar implica mai mulți cetățeni ai municipiului, ar crește spiritul de responsabilitate și ar cultiva voluntariatul și grija pentru mediu în rândul elevilor.”, ne-a declarat psihologul Simona Ciff, inițiatoarea campaniei. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/20-de-voluntari-au-igienizat-padurea-remetea.html#sthash.2iPRjZ6V.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.