duminică, 12 ianuarie 2014

Gunoiul Craiolguța și Gunoiul FCM Târgu-Mureș. Asemănări



Gunoiul Craiolguța și Gunoiul FCM Târgu-Mureș. Asemănări
Interesele politice și ale mafiei din fotbal au făcut ca două mizerii canceroase să apară în fotbalul nostru. Primul este FCM Târgu-Mureș, botezat ASA de leprele lui Florea și ale lui Maior, la dorința pungașului Țerbea, fie-i numele de pușcăriaș spurcat. În campania electorală a pungașului PDL Mureș, când porcilor le ardea buza, după ce au ratat afacerile pe Minerul și Forex, bandiții lui Florea au cumpărat loc de divizie a doua prin primar PDL de Sânnicolau Mare, cum se lăuda la o conferință de presă Maior, cel ținut de porcul lui în primărie ca și consilier personal.
 Așadar, echipă de campanie, pentru hoții PDL Mureș. Care hoți aveau să îi cumpere familionului Maior instalația de nocturnă teren de antrenament, de 200.000 de euro, pe care pungașul a lăsat-o la finanțe, în contul datoriilor neplătite către stat! Anul acesta porcii lui Florea au mai făcut o dedicație de 1,7 milioane de euro pentru clubul familionului Maior, ca să mănânce și subordonatul de partid ceva după dedicația Siletina și transporturile terestre ocazionale ale primăriei pe care nimeni nu le cunoaște (transport galerie  la cancerul FCM?, transport rromi la vot?, transport pensionari la Viena sau în țară, transport popi pupincuriști la mănăstiri?!), ceea ce a produs indignarea maestrului Tolontan, care s-a prins că porcul pedelist și brașovean a făcut cadou leprei de Țerbea încă 700.000 de euro, pe motiv de futsal! Dar cum acela a crăpat, a scăpat de orice judecată și banii au fost topiți, oricum, de bandiți.  Bandiții PDL Mureș au mai găsit modalități de a face bani praf pe motiv de FCM, pe cupe ale liceelor, cu inspectorat școlar portocaliu, care a salutat și mita electorală a porcului de la primărie în campania lui Băsescu, cu premii de 15.000 de lei pentru doar locul 1, pentru că românul e prost la vot și acceptă să fie furat etnic de leprele venite cu pluta în oraș, iar Țerbea, fie-i numele spurcat, împreună cu Maior sunt în stenograme trăgând sfori pentru aducerea lui Subotici. Ajungem la motivul pentru care a fost dezafiliată Craiova: banditul jegos Țerbea avea de adus un Subotici la Maior! Desigur, beneficiarul nu a fost anchetat, doar borfașul jegos de Țerbea, condamnat și scos din pușcărie de Constantinescu, pe vremea când tovarășul de măgării, adică Florea, era tot țărănist!
Echipa Craiolguței a apărut după ce Primăria Craiova s-a anunțat parte în proces, pentru a recupera din banii investiți. Borfașii de la FRF și LPF i-au tras Olguței echipă, pentru a-i închide gura, iar aia și-a retras plângerea de la DNA! Gunoiul Craiolguței are în  comun cu FCM-ul canceros lipsa criteriilor sportive la promovare. Dacă bandiții lui Florea și ai lui Maior au cumpărat echipă, regulamentul prevedea ca 3 ani echipa să nu promoveze, dar mafia fotbalului românesc a inventat o continuare a activității AS Sânnicolau Mare, cum mi-a răspuns Viorel Duru! În cazul echipei Craiolguței nici măcar nu a mai fost nevoie de măgării de gen, pentru că pungași i-au făcut direct loc în a doua divizie, pentru a sabota echipa lui Mititelu!
Surprinde lipsa de reacție a celorlalte cluburi. Să ai pungași PSD sau PDL care inventează echipe când tu te chinui să promovezi, să ai hoți PDL, ca la Târgu-Mureș, care fură milioane de euro pe club privat, ca porcul de partid să îți facă vilă sau să își cumpere vreun elicopter, ca bandiții ceilalți din PDL și camarilă,  ține doar de nesimțirea românească: e mafie, nu mă bag!
P.S. Afacerile în ultima zi de campanie electorală sunt comune la porcul PDL Mureș: În 2009, în ultima zi de campanie banditul a dat pe primărie mită electorală la cadrele didactice (celebrele tichete de 150 de lei pe magazinul Real, contra legii concurenței, pe care porcul de pedelist nu o cunoaște), în 2012 a inventat vandalii imaginari, puși pe seama unui sereist și securist dat afară din sistem pentru încălcarea statutului SRI (Bretfelean, de care nici măcar actualii din SRI nu îndrăznesc să vorbească), iar în 2008 porcul pedelist a inventat echipa de divizie a doua. Ce bandit era disperat din primărie, ce băieți cu ochi albaștri din presă ofereau informații, asta știu tot cei din SRI Mureș, care se exprimă mai bine în… plic și în fițuicile locale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.