miercuri, 8 ianuarie 2014

Bandiții lui Dorin Florea publică prostiile referitoare la CNA pe siteul pe bani publici. Pe când părerea individului despre înmulțirea la boșimani, despre viața gândacului de Colorado?!

Bandiții lui Dorin Florea publică prostiile referitoare la CNA pe siteul pe bani publici. Pe când părerea individului despre înmulțirea la boșimani, despre viața gândacului de Colorado?!
Porcii lui Florea sunt pupincuriști până peste limită. Cum bandiții din primărie nu îl mai promovează pe ilegalul Maior pe siteul pe bani publici al administrației publice, cel cu atacuri rasiste la adresa rromilor și cu manipularea de securist ratat și ținut de porcul pedelist la sân, cu vandalii din campania porcului pedelist, se promovează la greu inepțiile lui Florea! L-ați ales pe ăsta primar, el vorbește de...CNA! Alo, bandiții lui Florea, scoateți limba din dosul individului și promovați doar ce ține de munca ăluia! Să ghicim, tot o pramatie de consilier de consilier i-a scris bolovanului textul pe care l-a postat pe siteul pe banii publici?! În rest, Florea are dreptate, mocirla votului etnic a produs mutații și românul votează  porcul de român pentru a nu ieși prin vot maghiarul, vorba unui peremist local: Știu că X e hoț, dar e hoț român!
http://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2801%3Anu-ateptai-ca-mocirla-s-produc-mutaii&catid=49%3Astiri-de-ultima-ora&Itemid=314&lang=ro

„NU aşteptaţi ca mocirla să producă mutaţii!”

     „ Într-o lume a dezechilibrelor, în care spaţiul public este invadat de grosolănie şi agresivitate, este important ca societatea românească responsabilă, intelectualii, elitele să-şi recucerească şi să-şi ocupe locul firesc, spre fireasca şi necesara reaşezare a valorilor. Ei trebuie să iasă din conul de umbră, din blazarea în care se complac de prea multă vreme şi, în nici un caz, să nu se bazeze pe deşteptarea clasei politice, pentru că această clasă nu dă semne că ar dori să se deştepte.

    Lupta ar putea începe printr-o regândire din temelii a Consiliului Naţional al Audiovizualului. Procesul ar putea fi demarat prin demersuri concrete şi acţiuni fără echivoc pentru ca   acest Consiliu să nu mai fie numit de Parlament, ci de Plenul Academiei Române. Ar fi un prim pas uriaş spre normalitate, o bătălie pe care intelectualitatea acestei ţări ar trebui să se simtă onorată să o poarte şi să o ducă la bun sfârşit, cu tenacitate şi perseverenţă.

    În realitatea sumbră şi mocirloasă a vremurilor pe care le trăim, intelectualii pot şi trebuie să readucă în circuitul lor firesc valorile minţii şi ale spiritului, ale normalităţii şi ale frumosului.

    Este o luptă care merită dusă, căci niciodată mocirla nu va produce mutaţii!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu