luni, 13 ianuarie 2014

Fiica tatălui său se face de cacao. EBA a mai scos una din puțul gândiriiFiica tatălui său se face de cacao. EBA a mai scos una din puțul gândirii
Întreținuta bandiților PDL Mureș, care au preferat să îi facă ăleia campanie, în loc să îi facă candidatului local Simion Costea, cu experiență la Bruxelles – se face de cacao condamnând pe Facebook, ca orice copil pe care atât îl duce capul, organizarea alegerilor europarlamentare  odată cu referendumul pentru modificarea Constituției! Fiica silabisită a tatălui său uită că exact tac-su a inventat  sistemul 2 în 1 și referendumul a avut loc în România la 22 noiembrie 2009, în același timp cu primul tur al alegerilor prezidențiale. Motivația este și acum una economică, pentru a nu se cheltui banii aiurea, dar și politică, pentru că pentru alți 35 de cretini care să fie trimiși la Bruxelles nu e vreo garanție că românii vor ieși din casă, dar pentru o miză în plus, adică Constituția, românul poate va merge la vot. Să nu uităm că votul la Europarlamentare a produs niște nume puțin apreciate de populație, gen EBA, Vadim, Becali, așa că românii s-au fript cu din ăștia și sigur nu mai votează decât tâmpiții care sunt în partide și sunt nevoiți să își dea votul oricărui specimen numit de București.
P.S. În caz că ați uitat, porcii lui Florea au făcut campanie și au votat cu nerușinarea specifică pentru Băseasca aia mică, în defavoarea candidatului local perfect, Simion Costea, dar și în defavoarea altei pedeliste, Maria Georgescu, de la UPM, pe care au dat-o, apoi, afară din partid, poate pentru a se învăța minte să candideze contra nestematei vocabularului, EBA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu