vineri, 10 ianuarie 2014

În caz că ați uitat cine era doamna care clama că Năstase era condamnat pentru că e ...patriot! Sora pusă de Năstase la SIF Muntenia!


În caz că ați uitat cine era doamna care clama că Năstase era condamnat pentru că e ...patriot! Sora  pusă de Năstase la SIF Muntenia! Dați un DEX pentru ruda lui Năstase?!
Ai dracului patrioți ăștia care își numesc rudele la instituții de stat și la fonduri de investiție! Marele condamnat politic, după  mintea lui Ponta și după cea a rudelor lui Năstase, a reușit să își bage mai multe rubedenii în față și pe posturi mega-calde. Printre rubedenii și Dana Barb, cea atât de vocală la săltarea lui Năstase pentru alte pungășii decât cele din dosarul de anul trecut! Al dracului patriotism, asta se cheamă nepotism, loazelor!


http://www.gandul.info/politica/relatiile-de-rudenie-de-la-guvern-cum-a-continuat-ponta-traditia-nastase-tariceanu-boc-10786608
Dana Barb este sora lui Adrian Năstase. În 2001 Adrian Năstase şi-a numit sora în consiliul de administraţie al SIF Muntenia. După ce presa a relatat despre acestă numire Dana Barb şi-a dat demisia. Numele Danei Barb este menţionat şi în dosarul de corupţie al lui Adrian Năstase- Trofeul Calităţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.