miercuri, 8 ianuarie 2014

Găinarii clujeni copiază ce bandiții PDL fac de mult la Târgu-Mureș: transport elevi pe firmă subvenționată 100 la sută. Desigur, acolo nu e cadou pentru javra pedelistă

Găinarii clujeni copiază ce bandiții PDL fac de mult la Târgu-Mureș: transport elevi pe firmă subvenționată 100 la sută. Desigur, acolo nu e cadou pentru javra pedelistă
Se trezesc clujenii să copieze ce fac bandiții din Târgu-Mureș pe firma cu care Maior a intrat în primărie și pe care a luat milioane de euro  pe transporturile în asociere cu Transport local și pe dedicațiile numite de hoții de partid ca Transporturile terestre ocazionale ale primăriei Târgu-Mureș. Până acum, gașca lui Boc subvenționa doar 50 la sută, acum, fiindcă e an electoral, subvenția e copiată de la Târgu-Mureș: 100 la sută și inițiativa mai vine și din partea liberalilor!
P.S Verifică cineva ce deconteaă bandiții de partid din primăria Târgu-Mureș existând afaceri în oraș de genul transport pedeliști la Cluj-Napoca, transport galerie la porcii FCM/ASA, transport pensionari la Viena, transport pensionari în țară, transport enoriași cu popii pupincuriști de partid. Alea cine le plătește? Le decontează un hoș de partid pentru găinarul de partid? Poate Curtea de conturi și DNA-ul fără celebra și înțelegătoarea Curcă vor lămuri afacerile cu duhoare politică din primărie!

Citynews zicere:
Elevii clujeni vor avea parte de gratuitate pe două linii de transport în comun, începând cu data de 1 martie.

Primarul Emil Boc a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că municipalitatea va sprijini, cu 4 milioane de lei, transportul gratuit al elevilor.

"Elevii, la fel ca studenţii, sunt tinerii acestui oraş, iar Clujului este Capitală Europeană a Tineretului. În acelaşi timp, familiile au nevoie de un sprijin pentru a trimite copiii la şcoală. Vrem să încurajăm transportul în comun în detrimentul maşinii, mai ales în zona centrală a oraşului. Este un efort de 4 milioane de lei", a declarat Emil Boc.

Edilul Clujului a precizat că gratuitatea va intra în vigoare de la 1 martie, după adoptarea bugetului şi că de ea vor beneficia doar elevii care au nevoie de transportul în comun pentru a ajunge la şcoală.
UPDATE 13:20

Grupul consilierilor locali PNL a transmis că iniţiativa acordării gratuităţii pentru elevi le-a aparţinut şi că au strâns peste 10.000 de semnături în acest sens.

"Prin campania de strângere de semnături pe care Partidul Naţional Liberal a desfăşurat-o în lunile octombrie-noiembrie,  am reuşit împreună să impunem această facilitate pe care primarul Emil Boc a refuzat-o sistematic, dat fiind faptul că elevii nu votează şi nu pot fi contorizaţi în mod populistic. În faţa celor peste 10.000 de semnături strânse, d-nul Boc a fost obligat să cedeze şi să acorde gratuitatea pe transportul în comun necesară elevilor, singura categorie socială fără venituri. În încercarea disperată de a-şi ascunde înfrângerea şi a-şi salva imaginea în faţa clujenilor primarul Boc recidivează în furtul de idei aşa cum a obişnuit deja opinia publică asumându-şi această iniţiativă a PNL bazată pe nevoile clujenilor, în cel mai populist şi mai demagogic mod cu putiinţă", au transmis consilierii PNL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.