vineri, 24 ianuarie 2014

Zereș frate de afaceri cu javre PDL ca și Cătană sau cum banii publici ajung la băieții deștepți care se laudă că bagă pedeliștii gratis!

Zereș frate de afaceri cu javre PDL ca și Cătană sau cum banii publici ajung la băieții deștepți care se laudă că bagă pedeliștii gratis!
Cătană, gășcarul lui Florea, Pașcan și a altora din compania portocaliilor cu afaceri, rude și posturi de la banditul PDL, în momentul în care m-a sunat să se laude cum merge el cu presa proasă la notar, după ce umflă banii de la primăria lui Florea, s-a mai scăpat cu una: Știi TV-ul familionului Cătană bagă prostiile de propagandă pentru ilegalul Maior gratis! Ce să vezi, Florea îi aruncă sute de mii de euro lui Cătană (400.000 de euro afacerile anuale ale borfașilor din primărie pe ceea ce numesc ăia publicitatea primăriei și consiliului local, în realitate reclamă pentru lepădăturile PDL Mureș și atât!) și el zice că îl bagă pe Maior gratis pe sticlă. În realitate, banii numiți publicitatea primăriei sunt exact pentru reclamă la pungași PDL, indiferent care sunt ăia. Dacă credeți că doar Cătană vine cu povești, ia vedeți că Zereș ăla mic face același lucru la Cluj-Napoca, așa cum scrie presa locală. Să mai spunem că Zereșul ăla mic și Zereșul mare, acum cu firma pe butuci, umflau, înainte de Cătană, banii de la tovarășul Florea, pe care îi dădea presei bovine care nu îndrăznea să meargă la licitații de teama mafioților PDL Mureș, din cauza chiriilor, diplomelor PDL de șters dosul și nu numai?!
P.S. Așa-i, bandiți PDL Mureș și lichele din primărie, că pedelistul Mircea Munteanu a umflat 20.000 de euro pentru sondaje  doar tot așa, de amorul... artei banului de la stat și nu din calcule de hoți PDL Mureș?!



http://www.ziardecluj.ro/boc-vine-la-napoca-fm-gratis-dar-directorul-calin-zeres-factureaza-la-schimb-firmele-de-casa-ale-primariei/
Boc vine la Napoca FM gratis. Dar directorul Calin Zeres factureaza la schimb firmele de casa ale primariei.
Scris de Ziar De Cluj  /   ianuarie 24, 2014  /   1 comentariu /  553 vizualizari
 9 6 0

calin zeres

Daca stai sa il asculti pe mureseanul Calin Zeres, directorul Napoca FM, iti vine sa treci imediat la baptism. Omul e bunatatea personificata, nici usturoi nu a mancat, nici gura nu ii miroase. Peste tot si oricui are timp sa il asculte, Zeres se lauda cu echidistanta postului. De exemplu, se lauda ca Emil Boc vine la emisiunile saptamanale de limbi in fund ale Corinei Brandusan (stiti, alea in care lumea suna si Emil Boc noteaza) fara ca postul de radio sa aiba vreo rasplata financiara. Adica gratis.

In fapt, Calin Zeres factureaza la greu aceste servicii de bunavointa mediatica in contul unor firme de casa ale primariei care sunt bine lipite la banul public.

Cum ar veni, Emil Boc vine gratis, dar pe bani. Sau pe panouri publicitare, nu-i asa, mai ales ca Zeres se ocupa si de partea de outdoor de la BTL.

Curat echilibru, monser! Jos Palaria!
- See more at: http://www.ziardecluj.ro/boc-vine-la-napoca-fm-gratis-dar-directorul-calin-zeres-factureaza-la-schimb-firmele-de-casa-ale-primariei/#sthash.uW7vIEiq.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.