vineri, 24 ianuarie 2014

Inspectoratul Școlar al lui Someșan își face planul trimițând școlile mureșene la slujbe în parohii și la pelerinaje la ctitoriile lui Brâncoveanu!



Inspectoratul Școlar al lui Someșan își face planul trimițând școlile mureșene la slujbe în parohii și la pelerinaje la ctitoriile lui Brâncoveanu!
Cel puțin un fapt care vă poate pune pe gânduri, dacă nu este chiar unul foarte grav, care impune debarcarea lui Someșan de la IȘJ Mureș! Având semnătura insului cunoscut ca șef PSD Mureș și cu fiu care a avut afaceri, prin primăria pedelistă, în școlile mureșene, acest document e postat pe siteul IȘJ Mureș. El este planul destinat profesorilor de religie și cuprinde: participarea elevilor la slujbe în parohie și la pelerinaje la ctitoriile Sfântului Constantin Brâncoveanu! Să ghicim, pelerinajele se vor face cu mașinile Siletinei, în baza veselei legături PDL-PSD și pentru a mai lua un ban cinstit Maior pe firma cu care a intrat pe vremuri în primărie? Lăsăm imbecilitatea cruntă cu ctitoriile Sfântului Constantin la o parte pentru că abia în 20 iunie 1992 Biserica Ortodoxa Româna a canonizat Martirii Brâncoveni, stabilindu-le zi de pomenire la 16 August (pentru a nu coincide cu praznicul Adormirii Maicii Domnului) și astfel nu se poate vorbi de ctitoriile unui sfânt, ci de ctitoriile unui voievod care a fost canonizat. Grea limba română! Așteptăm o reacție pe măsură din partea părinților și a ministerului. Copii duși la biserică pentru slujbe în parohie și pelerinaje doar atât mai lipsea învățământului super valoros mureșean ?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.