joi, 16 ianuarie 2014

Dacă e ianuarie e pedelistul Mihoc. Spectacol al primăriei pedelistului Florea, măcar fără abonatul Istrate



Dacă e ianuarie e pedelistul Mihoc. Spectacol al primăriei pedelistului Florea, măcar fără abonatul Istrate
Până acum era vorba că Florea nu poate trăi fără jandarmul Istrate, prestator de emisiuni foclorice la postul STII TV de propagandă de jeg portocaliu și de împrăștiat banii de la primărie pe presa bovină care merge cu intermediarul jegos al porcului portocaliu la notar. Istrate cel afacerist pe asociația culturală care presta cu primării PDL pe afiș,  a cam dispărut ca feblețe a lui Florea și a revenit pedelistul Mihoc. Acela cu fiicele cu blasfemia: tatăl nostru care ești în PDL!
În 15 ianuarie, Mihoc, în 24 ianuarie Mihoc. Să ghicim: nu mai există alți actori sau nu mai există alți actori din PDL care să presteze la pedelist? Că actori (ratați) ai hoților PDL Mureș ar mai fi, dar ăia joacă la dosare și la autocolante din campania porcului portocaliu, pe magazin FCM (1900 de euro, 3000 de exemplare), pe care banditul nici măcar nu mai știe de unde le-a luat!

Primăria municipiului Tîrgu-Mureș vă invită la spectacolul: ”UNIREA ESTE ROMÂNIA”, vineri 24 ianuarie, de la ora 18.00 la Teatrul Național din Tîrgu-Mureș. Pe scenă vor evolua ansamblurile folclorice Românașii, Junii Cetății, Cununa mureșeană, Loredana Călin, Maria Rotaru, Ovidiu Olari. Recită actorii Liviu Pancu și Nicu Mihoc. În recital: Sergiu Cipariu și Ioan Bocșa. De la ora 19.10, toți mureșenii sunt invitați la Hora Unirii în Piața Teatrului. Intrarea la spectacol este liberă în limita locurilor disponibile. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/24-ianuarie-unirea-este-romania.html#sthash.8JiPindl.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.