miercuri, 15 ianuarie 2014

Școală cu prezență obligatorie la manifestările unor …politicieni! Desigur, la Târgu-Mureș și la solicitarea lui Someșan! Fiecare școală, cu 3 clase!Școală cu prezență obligatorie la manifestările unor …politicieni! Desigur, la Târgu-Mureș și la solicitarea lui Someșan! Fiecare școală, cu 3 clase!
Poate se vor indigna niscaiva părinți care să afle că e obligatoriu ca fiecare școală să trimită 3 clase la manifestări culturale cu inși aleși sau numiți politic și după orele de școală! Se întâmplă la Târgu-Mureș, sub mandatul lui Someșan! Fiecare școală trebuie să fie prezentă cu 3 clase, iar prezența profesorilor de română e obligatorie! Nu, zău! O adeziune de partid (PSD) nu e musai să se semneze dacă tot vine prostimea să participe?! Și ne mai miram că bandiții lui Florea politizaseră IȘJ Mureș până la nivelul în care au dat mită electorală tichete cadou în campania pentru Băsescu, dar nici cu ideile lui Someșan nu ne e rușine!
P.S. Poate vă spune Someșan cum e cu obligativitatea strângerii de semnături în școlile târgumureșene pentru termopane, pișcoturi, asfaltări și zugrăviri. Șantajeză pe careva bandiții din primărie care au nevoie de acordul părinților pentru a face afaceri pe firmele porcilor întreținuți din PDL Mureș?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu