miercuri, 15 ianuarie 2014

Găinarii PDL Mureș cu dedicațiile pe gășcarii PDL și pe alți abonați din camarilă au pus pe butuci celelalte firme cu care Primăria Târgu-Mureș are contract!



Găinarii PDL Mureș cu dedicațiile pe gășcarii PDL și pe alți abonați din camarilă au pus pe butuci celelalte firme cu care Primăria Târgu-Mureș are contract!

Gura păcătosului adevăr grăiește și cum nu sunteți toți bandiți de partid, găinari din camarilă și întreținuți ai bandiților portocalii firmele voastre nu fac față, rămânând pe plus abonații bandiților PDL Mureș și ai găinarilor din Primăria Târgu-Mureș. A ajuns Florea să plângă soarta unor firme cu afaceri din primărie, fără să sufle un cuvânt despre gășcarii pentru care se inventează afaceri și se fac abonamente. Milioanele de euro sunt dedicate de bandiții banului public pentru Valpet, Astor, Siletina, FCM, Cătană și familionul, Maior și familionul, Kiss Unicum, Borșan, Bența, Poruțiu, Senin și alții ca știa, dintre care unii au și simțit nevoia să sponsorizeze un concert al lui Iglesias care trebuie urmărit pentru a se verifica dacă nu s-au spălat bani pe pretextul sponsorizări și organizare!

Doar câteva exemple de dedicașii ale porcului pedelist: 1,7 milioane de euro pe pedelistul Maior și familia de la FCM, 700.000 de euro pe futsalul banditului Țerbea, 200.000 de euro pe instalație de nocturnă teren antrenament, sute de mii de euro pe indicatoare Kiss Unicum, sute de mii de euro pe intermediarul Cătană care se laudă că merge cu presa proastă la notar, pentru a stabili cotele, milioane de euro pe Siletina cu care a intrat Maior în primărie, milioane de euro din bani publici și europeni pentru Bența, Poruțiu și Borșan, trinitatea veselă de la Cetate, termopane, reabilitări termice, sute de mii de euro pe magazinul FCM, 200.000 de euro pe Asociația Protecting People doar pentru balon, 200.000 de euro doar pentru un patinoar al firmei Remo  Sibiu, zeci de mii de euro pe pistoalele Glock cumpărate de banditul PDL pentru pungașii sereistului dat afară, Bretfelean și așa mai departe. Câtă vreme bandiții PDL plâng de soarta unor firme și ei au afaceri dedicate pe bandiți subordonați sau nu, din camarilă sau nu, ciocul mic pentru ăia și pentru prostime! Ați votat etnic, sunteți furați tot etnic!
Detaliind subiectul, primarul a explicat că deja încasările pe acest an sunt cu 15-20% mai mici decât în perioada corespunzătoare a anului trecut. Pe de altă parte, 736 de societăţi comerciale cu care primăria are contracte în derulare sunt în stare de insolvenţă sau faliment. http://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2811%3Apunctul-cheie-al-descentralizrii-este-patrimoniul&catid=49%3Astiri-de-ultima-ora&Itemid=314&lang=ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.