sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Ce a enervat (și) în 2013

Ce a enervat (și) în 2013
1. Proștii din presă. Mulți și fără școală, pe motiv că facultatea cerută până și de comuniști nu e necesară, fiind necesar doar vreo 10 clase, să fii târfa șefului sau sereist sub acoperire și ca șeful să te trimită pe teren și să te numească reporter. Enervează obsesiile reportericești pentru cuvinte gen: locație (în loc de loc), trupul neînsuflețit (ne-am prins, mortul e cu trupul neînsuflețit, nu e nevoie să aprofundați), bun găsit!(urare de retardat care a prins la proștii noștri, deși bunurile găsite se predau la biroul de obiecte pierdute, nu se anunță la TV!) și că presarii sunt șantajați de angajatori, la Târgu-Mureș sau aiurea, deși fraierii din presă pot câștiga retroactiv sute de milioane de lei vechi, cu condiția acționării în judecată a pungașilor de patroni care fură și statul român, pe baza CCM unic pe ramura mass-media.
2. Alți proști din presă, de data asta târgumureșeneană, care fac reclamă pungașului portocaliu strecurat de hoții ăia de partid în față ca fiind reprezentant al primăriei târgumureșene, dobitocul fiind doar consilier local.
3. Vedetele care nu plutesc. În limba română, sensul vedetă e mai orientat spre o navă. Proștii din presă numesc vedetă orice prestator care apare pe sticlă. După mintea ăstora, toți angajații TV care apar pe sticlă sunt...vedete.
4. Bandiții de patroni, târgumureșeni sau orice vreți, care nu merg la licitație și așteaptă ca pungașii de intermediari ai leprelor PDL să le dea banii, în cartelul jegos și românesc. Desigur, hoție românească, în orașul în care românul fură și el din 1918 încoace.
5. Rectorii care au venituri mai mari ca miniștrii, bacul care bagă retardați în facultăți și că toate scursurile de miniștri cu afaceri la universitățile de stat sunt încă în partid și băgate în seamă, în loc să fie mai spre ANI și dosare.
6. Idiotul de român care acceptă să fie furat de români, la Târgu-Mureș, de exemplu, cu afaceri dedicate ale porcului pedelist pe porcii pedeliști mai mici. Gangsterii PDL se bucură și de votul etnic, iar românii fac ca un ilustru peremist local din parlament, care spunea înainte de alegeri: Știu că X e hoț, dar e hoț român!
7. Sereiștii care scriu prostii în fostele ziare comuniste și nu numai. Trepanații ăstia scriu atacuri la adresa maghiarilor, semnate, desigur, cu nume de maghiar și împotriva românilor, atunci când vreun îndrăznește să candideze împotriva banditului pedelist. Când sereiștii obosesc intră în joc alte jeguri formate la SRI și excluse de la SRI, care inventează atacuri iminente știute doar de mintea bolnavă și cu multe grade la activ/pasiv.
8. Poliția locală care dă limbi pungașilor de primari, la Târgu-Mureș sau aiurea, cu lipire de autocolante în campania gunoiului pedelist, cu amenzi date maghiarimii și rromilor care îi put gunoiului de român. Atacul rasist dovedit de pungașii în uniformă și pistoale Glock cumpărate de banditul PDL nu e singular, din păcate și se poate citi pe siteul administrației publice și nu numai.
9. Proștii care acceptă ca pungașul PDL să îi dea milioane de euro din banii publici pungașului de subordonat din PDL, în Ardeal sau aiurea, ca porcul să joace fotbal, futsal, baschet sau să practice pupincurismul la nivel profesionist. Desigur, porcul pedelist îl întreține pe pungașul pedelist și din considerente de partid, nu doar pentru a avea pentru cine să fure banii publici.
10. Pușcăriașii care rămân printre noi, ca și cum nu le pute gura după ce au făcut. Personaje de genul Dragomir, Becali, Țerbea (care a crăpat decent în elicopter după ce porcul pedelist i-a făcut cadou vreo 700.000 de euro din banii fraierilor de târgumureșeni, ca o afacere de șatră), care continuă să dea din bot ca și cum ar fi cele mai nevinovate virgine din lume. Măcar înainte de 1990 pușcăriașul avea stigmatul care îl însoțea toată viața, acum pușcăriașul și condamnatul e văzut ca un șmecher care a avut și el ghinion și nenorocitul ăsta de stat român l-a condamnat politic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.