vineri, 31 ianuarie 2014

Lipitorii de autocolante în campania lui Florea s-au trezit să facă raport de activitate. Nimic despre blocarea străzii după modelul unor rromi, pentru ca șeful dat afară din SRI și păcăliciul Maior să colinde…populația!Lipitorii de autocolante în campania lui Florea s-au trezit să facă raport de activitate. Nimic despre blocarea străzii după modelul unor rromi, pentru ca șeful dat afară din SRI și păcăliciul Maior să colinde…populația!
Bandiții fără pic de rușine pe care îi identificați ca lipitorii de autocolante pe banii publici, în campania electorală a lui Florea, prinși de populație și poliție cu 2000 de autocolante nelipite, cu șeful Bretfe Boy dat afară din SRI pentru abuzuri, așa cum scriu presa din Maramureș  și siteurile foștilor sereiști, s-au găsit să se laude cu munca lor. Nimic despre blocare străzii George Coșbuc, la sfârșit de an, pentru ca șeful Bretfelean și ilegalul întreținut de Florea, adică păcăliciul Maior, să…colinde locuitorii!
 Porcii de la poliția locală au prestat pupincurism pentru ilgeal și fostul sereist și securist blocând un drum mai ceva ca rromii care închid drumul pentru nuntă! Desigur, cum e oraș etnic, porcii etnici ai lui Florea nu au primit sancțiuni pentru golănie! Data viitoare, javrele din poliția locală poate blochează centrul, ca șeful să poată face pipi liniștit la toaleta publică?! Derbedeilor, sunteți în slujba cetățeanului, nu a leprelor PDL Mureș pe bani publici și a troglodiților dați afară din servicii secrete sau nu!
http://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2843%3Ain-perioada-0101-31122013&catid=49%3Astiri-de-ultima-ora&Itemid=314&lang=ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu