marți, 21 ianuarie 2014

Pungașilor PDL Mureș le e rușine să recunoască afacerile dedicate pe Borșan din PDL Mureș. Poate că leprele au uitat cine mai e în partid!



Pungașilor PDL Mureș le e rușine să recunoască afacerile dedicate pe Borșan din PDL Mureș. Poate că leprele au uitat cine mai e în partid!
Bandiții PDL Mureș vă aduc știri despre căminul de bătrâni dedicat afacerii pe pedelistul Borșan!
Cum bandiții din PDL Mureș au grijă pentru ai lor, Borșan e câștigător la cam orice implică instituția condusă de șeful de partid, care i-a mai făcut cadou subordonatului din partidul jegos și hoț și sute de mii de euro pe motiv de mini-primărie!


Noutăţi la Căminul pentru Persoane Vârstnice



Cămin de bătrâni. Afacere pe Borșan

 Modernizarea căminului pentru vârstnici” este un proiect  în valoare totală de 3.647.057,29 lei, din care asistenţă financiară nerambursabilă– 2.764.622,86 lei, având ca obiectiv general  realizarea unui spaţiu modern, la standarde europene, care să ofere condiţii de viaţă decente persoanelor de vârsta a treia

SC CONIMUR SRL lider al asocierii dintre SC Conimur SRL si SC Energoplus SRL RO 1196623 str.Depozitelor nr. 47-49, Tirgu-Mures, 540240, Mures

http://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2824%3Aasisten-social-i-condiii-de-cazare-la-standarde-europene&catid=49%3Astiri-de-ultima-ora&Itemid=314&lang=ro

La Căminul pentru Persoane Vârstnice,

Asistenţă socială şi condiţii de cazare la standarde europene

CĂMINUL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE din Tîrgu Mureş ( str. Evreilor Martiri, nr. 29-31, Tel/fax 0365-404.480, e-mail: camin@tirgumures.ro">camin@tirgumures.ro; camin.mures@rdslink.ro">camin.mures@rdslink.ro) este o instituţie specializată de asistenţă socială, înfiinţată şi organizată în baza Hotărârii Consiliului local municipal Tîrgu Mureş nr.272/08.10.2013, sub formă de serviciu public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local al Municipiului Tîrgu Mureş.Aşezământul oferă persoanelor vârstnice condiţii de cazare la standarde europene.
Imobilul, vechi de peste 100 de ani, a fost reabilitat din temelii, investiţia în valoare de peste 3,6 milioane lei realizându-se din fonduri europene, la care autoritatea locală a contribuit cu o cofinanțare de peste 800.000 lei.

Capacitatea Căminului este de 80 de locuri, fiecare salon fiind dotat cu grup sanitar şi baie proprie, iar sistemul de televiziune prin cablu are joncţiune în fiecare cameră. La aceste facilități se adaugă un bloc alimentar propriu, sală de mese, bibliotecă și un spațiu destinat vizitelor, activităților culturale, recreative, de petrecere a timpului liber şi de socializare ,evenimentelor religioase etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.