miercuri, 29 ianuarie 2014

CNA blochează reclama la Savoria. Pe când și reclama la IMA, cursul de recalificare de 1500 de euro, pentru 3 luni, la care slujbașii antenelor sunt…profesori?!CNA blochează reclama la Savoria. Pe când și reclama la IMA, cursul de recalificare de 1500 de euro, pentru 3 luni, la care slujbașii antenelor sunt…profesori?!
Poate că CNA se prinde de existența reclamei la IMA, așa zisă academie a Antenelor cu școală de calificare-recalificare de 3 luni și contra 1500 de euro. Cum ziariștii și reporterii se scot din facultăți, nu din cursuri de 3 luni și cum în promouri angajații Antenelor se dau…profesori, poate că CNA caută studiile superioare ale…profesorilor și existența cursurilor de psihologie școlară ale…profesorilor, ca să nu mai vorbim de diplomele recunoscute de ministerul Educației și de Ministerul Muncii. 3 luni de școală și pagubă de 1500 de euro și păcălicii de la Antene vă scot… ce?! Fraieri?!
Doar pentru prostime, ca să lucrați în presă nu vă mai trebuie școală și nici vreun curs IMA sau cine știe ce alt curs cu durată sub un an. Presa are nevoie de angajați, nu dumneavoastră de calificare, pentru că vremea Legii presei  din 1972, care cerea studii superioare, a apus de mult și COR degeaba cere studii superioare pentru reporteri, redactori, jurnaliști, cititori de prompteri, pentru că bandiții din presă nu angajează după COR, ci după alte criterii:  prostime interesată să facă presă pe bani puțini, rude proaste, băieți cu ochi albaștri care trebuie să lucreze sub acoperire atunci când nu sunt în stare să lucreze cu agenții din rețea, inși cu carnet de partid.
P.S. Savoria, pâinea Voiculescului, cu reclamă făcută  de mare doctor PC care ar putea să ia și ani buni de închisoare pentru complicitatea cu Voiculescu, ce poate fi mai frumos?!
CNA a BLOCAT reclama la PÂINEA lui Voiculescu

Autor:  Ana-Maria Adamoae

O reclamă la produsul "Savoria. Pâinea copiilor" a fost interzis de la difuzarea pe posturile de televiziune, a decis ieri, în unanimitate de voturi, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

Potrivit informațiilor publicate de Reporter Virtual, acest tip de pâine este produs de fabrica de panificație deținută de familia lui Dan Voiculescu, a cărei activitate a fost demarată cu fonduri europene.

Potrivit CNA, în spotul respectiv, difuzat de posturile Antena 1, Euforia, GSP TV, Antena 3 şi Antena Stars, în perioada 15 decembrie - 2 ianuarie, se afirmă, printre altele că "fabrica Savoria este singura din România care produce doar pâine fără E-uri".

Consiliul Român pentru Publicitate (RAC) a considerat că acest spot este "o comunicare comercială înşelătoare".

Prezentă la şedinţa de ieri a CNA, Laura Frunzeti, directorul executiv al Consiliului Român pentru Publicitate, a declarat că membrii Comitetului Etic al RAC s-au întrunit pe 22 ianuarie şi au analizat spotul "Savoria. Pâinea copiilor", considerând că acesta încalcă prevederile Codului RAC.


Şi membrii CNA au considerat că spotul "Savoria. Pâinea copiilor" încalcă articolul 93 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, potrivit căruia "Comunicările comerciale audiovizuale trebuie să respecte, indiferent de formă şi de durată, principiile de protecţie a minorului, de informare corectă a publicului, de respectare a demnităţii umane, de asigurare a unei concurenţe loiale".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu