joi, 30 ianuarie 2014

Udrea - doar o traseistă obișnuită



Udrea - doar o traseistă obișnuită
Cum femeile din politică copiază tot ce e mai mizerabil de la bărbații care le-au luat din organizația idioată și discriminatorie -  de femei - și le pun pe lista de bărbați nu e de mirare că ele copiază nesimțirea de a fugi din partidul care i-a făcut oameni. Dacă prostimea le votează pentru a fi într-un partid, ele fug în alt partid. Udrea, doar o traseistă! Pentru cei care au uitat ce a făcut ființa respectivă: Nici măcar un an în PNL și vreo 8 ani în PDL-ul de care se dezice ca de fostul… Cocoș, al cărui nume nici măcar nu avea decența să îl folosească.
Wiki zicere:
În octombrie 2005 demisionează din PNL. A devenit membru PD în februarie 2006, an în care mai mulți liberali, cum ar fi Theodor Stolojan, Valeriu Stoica și Gheorghe Flutur au părăsit PNL sau au fost excluși din partid. În decembrie 2006, la constituirea PLD, este aleasă în funcția de secretar executiv al partidului. Rămâne în anturajul președintelui și îl contrează adesea pe premierul de la acea vreme, Călin Popescu Tăriceanu, președintele PNL. În 2007 îl acuză pe Tăriceanu că i-ar fi cerut președintelui să intervină în fața procurorului general pentru Dinu Patriciu, declanșând scandalul ”Bilețelul”.
În anul 2004, Elena Udrea devine membru PNL și candidează pe lista Alianței ”Dreptate și Adevăr” pentru un loc în Consiliul General al Municipiului București. Ajunge consilier general în echipa primarului general reales Traian Băsescu și devine președinte al Comisiei Juridice și de Disciplină a CGMB. Ocupă această funcție câteva luni, după care demisionează pentru a-l urma pe fostul primar la Cotroceni.
P.S Doamna Udrea a devenit… Cocoș de ziua ei, dovadă că e atentă la calendar și la semnificațiile unor zile. Poate găsește cineva ce reprezintă pentru ea ziua din calendar în care a decis să fugă din partidul hoților jegoși portocalii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.