marți, 3 decembrie 2013

Inspectoratul Școlar Mureș al pesedistului Someșan invită copiii să presteze colinde la inșii aleși politic. După modelul bandiților din PDL Mureș și primărie! Lăsați copiii să vină la șmecherii cu carnet de partid, ca să se poată deconta pachețele pe firmele abonate?!



Inspectoratul  Școlar Mureș al pesedistului Someșan invită copiii să presteze colinde la inșii aleși politic. După modelul bandiților din PDL Mureș și primărie! Lăsați copiii să vină la șmecherii cu carnet de partid, ca să se poată deconta pachețele pe firmele abonate?!
Cum pedelistul Someșan are un fiu care presta, cel puțin, activități în școlile coordonate de primăria javrei pedeliste, de sute de mii de euro, orice model pedelist, de proslăvire a conducătorului iubit, e îmbrățisat de pesedeii cu afaceri în familie pe interes al găinarului PDL Mureș.




Cu prilejul sfintelor sărbători ale Crăciunului, Primăria municipiului Tîrgu Mureş aşteaptă şi în acest an colindătorii, în zilele de 16 şi 17 decembrie 2013, la sediul din Piaţa Victoriei nr. 3.



Înscrierile pentru această tradiţională manifestare se pot face până în data de 13 decembrie 2013, la sediul Primăriei Tîrgu-Mureş, Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale, camera 36, etajul I.



Persoană de contact: Veronica Doda. Telefon: 0265-268330 – int. 144 sau 0265-266.963.







Vă aşteptăm cu drag !

Citeste mai mult: Păzea, bandiții PDL Mureș au de cheltuit bani dumneavoastră pe motiv de colindători la politrucul mult iubit. De preferat pe magazin FCM, ca anul trecut, că bandiții lucrează doar cu abonați!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.