duminică, 1 decembrie 2013

Verifică cineva dacă bandiții PDL Mureș nu au dedicat bani pentru televiziunea de propagandă de partid, Știi TV, abonata la gășcarii de partid din Primăria Târgu-Mureș?!

Verifică cineva dacă bandiții PDL Mureș nu au dedicat bani pentru televiziunea de propagandă de partid, Știi TV, abonata la gășcarii de partid din Primăria Târgu-Mureș?!
Se ia un eveniment pe bani publici, zis Sărbătorirea zilei naționale. Se cheltuiesc banii publici pe spectacolul cu jandarmul cu asociație culturală care face afaceri cu primării de obicei pedeliste - Istrate - și cu Holografii  abonați și ei  la cântecele pe primărie Târgu-Mureș. Se ia o televiziune de propagandă de partid (Știi TV, înregistrată pe Info Statistics, care umflă banii din publicitate și recunoaște că merge cu presa bovină la notar, pentru ca ăia să stea liniștiți că primesc ceva bani dacă nu merg la licitație și bat mâna cu intermediarul), care transmite în direct spectacolul. Firma cu televiziunea e abonată la afaceri pe bandiți PDL Mureș, ajungând să pună mâna 3 luni pe casetele pe bani publici ale primăriei, atunci cînd activiștii de partid trebuiau să emită pentru a-și păstra licența șipe Info Statistics se tipărea Monitorul primăriei scos de borfașii lui Florea la locul de muncă, dar decontat după ce se duceau cu stickul la tipografie, dar și înștiințările de plată ale primăriei. Așadar, șmecherașii PDL Mureș au mai găsit ceva bani de dedicat până și din transmiterea unui concert? Alo, porcii lui Florea,de ce nu ați transmit concertul lui Iglesias dacă tot ați aruncat și acolo cu banii publici, fie și din banii firmelor abonate la afaceri pe porcii PDL Mureș și care se găseau să sponsorizeze concertul, la comanda vreunui bandit politic care vroia să facă pe nebunul și să se pozeze ca maimuța.
P.S. Bandiții PDL Mureș puteau obliga, și în baza publicității strecurate de Cătană, care se laudă că merge la notar cu presa care vrea pomană (cartel al bandiților de români?!), să transmită concertul Antena 1. Doar nu emit ăia de la Weekend, de pe spațiul public și au contracte pentru propagandă săptămânală pentru jegurile  din PDL?!

Publicitate de la Primăria Târgu-Mureş pe Info Statistics! De doar 500.000 de lei, adică 1.369 de lei pe zi calendaristică pentru… publicitate !

Anul de criză nu îi deranjează pe cei de la Primăria Târgu-Mureş, care nu ştiu ce e aia, atunci când sunt în an preelectoral şi au organizat o nouă licitaţie pentru publicitatea instituţiei cu câştigător deja bănuit. După ce  anul trecut cel care a câştigat licitaţia pentru publicitate a fost Sergiu Zereş (un apropiat al şefului instituţiei şi al altora din partidul de la putere, fapt verificabil şi prin participarea unora la nunta sa, dar nu numai), iar a doua licitaţie pentru publicitate prin Primăria Târgu-Mureş a fost obţinută de Felix Tătaru, un alt apropiat de pedelişti (prin firma GMP), acum e rândul altora să se bucure de publicitate pe bani publici. Vestea proastă este că cea care a câştigat este televiziune neoficială de partid portocaliu, mai bine spus societatea care are licenţa Ştii TV, care are o  mulţime de invitaţi din PDL, pe la puţinele sale emisiuni şi reluări de emisiuni, plus că aici au lucrat şi lucrează ziarişti care au şi firme care au parteneriate cu Primăria Târgu-Mureş, mai ales la Zilele târgumureşene, târguri etc! Desigur că aceasta nu poate deranja instituţia pe bani publici care a ajuns în momentul în care Ştii TV nu avea emisie să se promoveze cu evenimente de mult petrecute, prin imaginile de pe casetele oferite cu generozitate instituţiei private! Casete pe bani publici!

Aşadar, unde merg 1369 de lei (13 milioane de lei vechi, adică peste 300 de euro), pe zi calendaristică: la televiziuni, posturi de radio, presă scrisă etc,  adică la cei care se feresc ca dracul de tămâie de licitaţii, pentru a nu supăra… tovarăşii. Şi dacă tot se anunţă cât plătesc târgumureşenii pentru convocatoare de şedinţă de consiliu local şi ştiri de promovare a lui Florea şi Maior (mai ales ultimul fiind scos în faţă ca un candidat neoficial la primărie, pentru care trebuie să se facă puţină imagine şi reclamă zilnic aproape), poate se va prezenta un decont şi al Monitorului primăriei, o altă investiţie foarte scumpă, realizată la serviciu şi decontată pe firma… cuiva. Cel puţin aşa când am verificat ultima oară. Şi, desigur, preţul estimat de meseriaşii banului public la această licitaţie a fost cel perfect, desigur o mare şi foarte rară coincidenţă! Verifică cineva licitaţiile prea perfecte?! Sau presa din Târgu-Mureş a pus botul în pământ, învinsă de mogulii portocalii?!

Primăria lui Florea este şi cea care îi va da lui GRAFIS ART SRL 37.800 lei pentru informare şi publicitate pt proiectul Reamenajare şi conservare Cetatea Medievală Tg Mureş, unde măcar au fost 4 firme care au vrut banii, spre deosebire de afacerea anterioară, acolo unde presa din Târgu-Mureş, inclusiv cea care profită de chirii  mici în spaţiile închiriate, primeşte titluri, publică poezii şi alte minuni pe bani publici, nu merge la licitaţie, pentru a nu le strica tovarăşilor afacerile şi face aranjamente cu unii şmecheri pentru a scăpa de cei care spun adevărul!

P.S. Poate se scandalizează o anumită persoană, care se oftica că sunt cheltuiţi bani publici pe hrana câinilor. Poate se oftică respectiva că cotizează, luată de fraieră, din bugetul local, cu 1.369 de lei zilnic, pentru comunicate, ştiri de imagine pe birouri de presă şi pe viitoarea propaganda electorală prin instituţia publică – asta dacă are vreo urmă de civism !



Anunt de atribuire numarul 132897/09.05.2011





Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA





Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Adresa: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Mures , Romania , Email: licitatie@tirgumures.ro , Tel.: 0265-268330 , Fax: 0365-801856





Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI SI PROCEDURA





II.1) Denumire contract Achizitia de servicii de publicitate media

II.2) Obiectul contractului Achizitia de servicii de publicitate media

II.3) Tip contract Servicii

II.4) CPV 79341000-6 – Servicii de publicitate (Rev.2)

II.5) Criteriu de atribuire Pretul cel mai scazut

II.6) Invitatie de participare 282893/11.03.2011 13:57





Sectiunea III: ATRIBUIRE





III.1) Numar de oferte primite 1

Valoare estimata totala 500,000 RON

III.2) Lista contracte



73 / 01.04.2011 500,000 RON



Castigator:

SC INFO STATISTICS SRL lider al asocierii dintre SC INFO STATISTICS SRL , SC SUD MEDIA PREST SRL si SC ROSKOM SRL RO 15165635 str. Gheorghe Doja nr. 231, corp C, Tirgu-Mures, 540228, Mures



Total (fara TVA): 500,000 RON

Citeste mai mult: Publicitate de la Primăria Târgu-Mureş pe Info Statistics! De doar 500.000 de lei, adică 1.369 de lei pe zi calendaristică pentru… publicitate !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.