joi, 2 ianuarie 2014

Alo, Inspectoratul Școlar Județean Mureș?! Cum e cu obligația cu semnăturile pentru pișcot, termopane și vopsea?!



Alo, Inspectoratul Școlar Județean Mureș?! Cum e cu obligația cu semnăturile pentru pișcot, termopane și vopsea?!
Pentru Inspectoratul Școlar Județean Mureș, condus de Someșan, cel care avea prin fiu, anii trecuți, cel puțin, afaceri în familie pe școlile târgumureșene: anchetați afacerea obținere de semnături pentru termopane, pișcoturi, vopsirea sălilor de sport?
 La sfârșitul anului 2013 directori de școli au cerut învățătoarelor tabele cu semnăturile părinților care vor termopane, vopsirea sălilor de sport, asfaltări și pișcoturi. Copiii au fost amenințați de învățătoare că trebuie părinții lor să semneze neapărat, chiar și cei care peste 6 luni vor părăsi școala! Antecedentele din familie ale lui Someșan și prietenia pesediștilor cu bandiții lui Florea din PDL Mureș ne fac să credem că se dorește iar ceva afaceri dedicate și ca să fie motivate se cer semnături ale părinților! Ca să nu mai poate nimeni să spună nimic când hoții PDL Mureș vor veni din primărie cu o altă listă bombastică: 7500 de părinți doresc termopane pe Someșan, Poruțiu. Borșan și alții ca întreținuții porcului pedelist! Căutați afacerile 400 de părinți mulțumesc din inimă pungașilor PDL Mureș, mafiotul mare și loaza de partid, pentru balon pe firma înființată cu o lună înainte și care a costat prostimea târgumureșeană 250.000 de euro, mai mult ca instalația de nocturnă teren de antrenamente, cumpărată din banii publici de porcul PDL Mureș pentru familionul lui Maior!
P.S. Bandiții PDL Mureș s-au trezit în decembrie că vor semnături! Cineva le spune porcilor lui Florea că anul școlar începe în septembrie și pregătirile pentru începerea anului se fac înainte de septembrie? Cât de proști sunt hoții PDL Mureș într-un oraș în care hoțul român a ajuns la bani doar etnic?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.