duminică, 29 iulie 2012

7 milioane de români nu îl vor pe marinar! Un fleac, l-au disprețuit și au votat contra mafiei PDL!În ciuda UDMR care vrea afaceri cu javrele turbate PDL !


7 milioane de români nu îl vor pe marinar! Un fleac, l-au disprețuit și au votat contra mafiei PDL!În ciuda UDMR care vrea afaceri cu javrele turbate PDL !
Cel mai categoric vot din ultimii vreo 18 ani s-a înregistrat duminică.  Cu toate că maghiarii nu au votat, ceea ce indică că au făcut iar afaceri și politici cu PDL. Adică, pe înțelesul unora, tot un fel de afacere UMF Târgu-Mureș, mai un dosar a la Borbely, mai niște posturi pentru foștii viceprimari, luați de javrele PDL ca și consilieri, alte facilități, favoruri, afaceri pe primării în Mureș, Harghita și Covasna, pe pază, reparații străzi, filmări și publicitate pentru primărie, pe care javrele portocalii le pot oferi maghiarilor. Dincolo de interesul minoritarilor, ce este mai important din acest referendum este votul majoritarilor care s-au săturat de mafia PDL, de nepotismele de partid EBA sau cine știe pe ce alți parașutați cu tătic, de mafia licitațiilor la primari PDL, cu găinari care trimit la București mălaiul din licitațiile pe banii publici, pentru partid. Transilvania și-a făcut-o cu mîna ei: cadouri pentru UDMR, primării PDL care fac afacerile pe bani publici pe jigodii de subordonați și nu degeaba DNA îi vizează pe primarii din Transilvania și unii dintre ratații PDL au ajuns și după gratii, alții, care au încă servicii în spate și interes etnic, încă nu, pentru că mălaiul la București pleacă de aici, tot  aici lucrează serviciile care au scuza să pupe în fund PDL inventând pericolul maghiarilor, vandalilor(cu funcționari publici și sereiști expirați, la Târgu-Mureș), vizigoților sau ce mai vor ! Ceea ce rămâne: 7 milioane de români îi spun lui Băsescu dispari, după ce 5 milioane l-au votat pe tartorul PDL ! Iar cei care nu înțeleg de ce Transilvania votează așa cum votează: nu uitați că Transilvania este o zonă nouă care aparține României, doar din 1918 fiind în România din care alții făceau de mult parte! Transilvania este, deci, un fel de rudă săracă care a venit și ea acasă (în România), dar care se ține, absurd, mult mai bogată, mai deșteaptă și mai independentă decât celelalte rude și care  acceptă și hoția, culmea, în numele apărării... românismului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.