vineri, 13 iulie 2012

Bandiții fotbalului românesc o iau peste bot de la FIFA. Urmează ca mafia FRF și LPF , foștii pușcăriași și alți derbedei controlați de Sandu să plătească?


Bandiții fotbalului românesc o iau peste bot de la FIFA. Urmează ca mafia FRF și LPF , foștii pușcăriași și alți derbedei controlați de Sandu să plătească?
Prosport.ro dixit:
Oficialii Universităţii Craiova au reuşit să facă dovada unui nou fals făcut de forul condus de Mircea Sandu. Oltenii au obţinut de la FIFA şi partea din comunicat omisă de FRF, referitoare la posibilitatea ca o echipă să îşi caute dreptatea şi în instanţele civile. Forul mondial precizează că acest lucru este posibil atâta timp cât o altă lege naţională nu o interzice, se arată într-o scrisoare publicată pe editie.ro

"De asemenea, în ceea ce priveşte litigiul dintre Federaţia Română de Fotbal (denumită în prezentul FRF) şi SC Fotbal Club U Craiova SA, dorim să reluăm cele de mai sus şi să subliniem faptul că problema dacă litigiul în cauză poate face exclusiv obiectul arbitrajului depinde nu numai de obligaţiile prevăzute în Statutul FIFA, ci şi de prevederile legislaţiei naţionale din România. În cazul în care legislaţia din România interzice în mod obligatoriu arbitrajul pentru anumite litigii, FRF nu poate impune membrilor săi recurgerea la o procedură de arbitraj", se arată în comunicatul remis de FIFA.

Astfel, se răstoarnă toate ameninţările făcute de Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu în ultimele zile, conform cărora toate echipele româneşti şi reprezentativele naţionale vor fi excluse din competiţiile internaţionale din cauză că o decizie sportivă a fost întoarsă de Curtea de Apel.

Surse din cadrul clubului Universitatea Craiova au dezvăluit pentru ProSport ca în această dimineaţă oficialii clubului oltean vor depune la DNA întreaga scrisoarea trimisă de FIFA către FRF şi totodată îl vor acuza pe Mircea Sandu pentru faptul că în cursul zilei de ieri a ascuns intenţionat pasajul din documentaţie favorabil Universităţii Craiova.
P.S. Cu un drum, DNA poate îl anchetează pe fostul pușcăriaș Țerbea, cel care a dezafiliat Craiova  și apoi e prin în stenogramă raportând amicului Maior, afaceristul  cu FCM pe bani publici, cum se rezolvă cu Subotici. Motivul dezafilierii Craiovei a fost ca FCM să pună laba pe Subotici?! Și poate DNA mai găsește și alți foști pușcăriași implicați în dezafiliere, pe lângă cei doi cunoscuți, ca să avem imaginea fotbalului controlat de băieții cu …facultate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.