vineri, 20 iulie 2012

SRI Mureș: 6 săptămâni de la marea manipulare pe bani publici în contul propagandei pentru Dorin Florea! Te simți sau ești subordonat?


SRI Mureș: 6 săptămâni de la marea manipulare pe bani publici în contul propagandei pentru Dorin Florea! Te simți sau ești subordonat?
Cum era de așteptat într-un oraș care votează etnic, în care disperarea cronică a românilor este să-și pună primar român, cu sprijinul băieților cu ochi albaștri care dau cu tasta pe la ziare și prin ziare, cu sprijinul fraierilor care aranjează buletine pentru pseudo- târgumureșeni, cu bau-baul etnic necesar, orașul în care unul e scos în față  de primarul Florea ca fiind fost SRI-ist, care știe ce vorbește, deși fraierii nu spun că acela e funcționar public care nu are ce să caute în campanie electorală pentru șeful lui, actualii SRI-iști mureșeni nu suflă o vorbă! De ce? Probabil că nu sunt nici ei curați, poate sunt șantajabili, leneși, nesimțiți sau habar nu au de meserie, pentru că în alt caz, ei, ca niște oameni ținuți din bani publici, trebuiau să iasă în față și să spună cine a manipulat, câți bani au cheltuit jigodiile din primărie pe autocolantele de care s-au interesat, culmea, exact înainte de manipulare, să verifice dacă bandiții nu au premeditat minciuna, ca într-o campanie de manipulare de anii 50. În orașul în care niște mincinoși pun pe siteul primăriei că va urma atacul vandalilor, care sunt din partide și mafia locală, iar alți mincinoși, polițiștii locali, pun autocolante cu minciuna în campanie electorală a lui Florea, SRI Mureș trebuia să își facă, naibii, datoria. Vom continua numărătoarea nesimțirii în contul SRI Mureș până când băieții se vor trezi din amorțeala cu interese sau DNA va aduce dovezile și vor fi prinși și dovediți făptașii, iar banii publici folosiți în manipulare vor fi aduși târgumureșenilor, de unde au fost furați!
”Primăria Municipiului Târgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.
Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.



Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.



Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.



Poliția a fost sesizată de mai mulți locatari ai blocurilor din cartierul Tudor, care au observat polițiști locali ce lipeau autocolante cu mesajul Primăriei la intrările în blocuri.
“O echipă de cercetare din cadrul I.P.J. Mureş, deplasată la faţa locului, a constatat existenţa unor afişe autocolante care aveau antetul Primăriei municipiului Târgu-Mureş şi purtau semnătura edilului”, au declarat reprezentanții Prefecturii Mureș, care au precizat că a fost înregistrat un dosar penal, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice de către directorul Direcţiei de Poliţie Locală Târgu-Mureş, Valentin Bretfelean.

Citeste mai mult: SRI Mureș: 4 săptămâni de la marea manipulare a politrucilor jegoși ai lui Florea și a funcționarilor publici pupincuriști!
Pentru târgumureșeni, iată ce minune stârnea interesul javrelor din Primăria Târgu-Mureș, exact autocolante A4, pe firmă dedicată. Costul afacerii 1900 de euro din bani publici, pentru 3000 de exemplare. Poliția are autocolantele, e suficient să se compare ce vinde firma abonată la primăria lui Florea și se dovedește manipularea și premeditarea, iar  vinovații pot fi trimiși în judecată. Întrebarea este; cine are curaj, e mafia prea mare sau interesele…românești mai tari ?
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures



Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: +40 0265268330

Fax: +04 0365801856





Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL



Cod de identificare fiscala: RO28492078

Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures

Telefon: +40 757058059

Fax:



Detaliu produs / serviciu / lucrare



Denumire: Autocolante A4



CPV: 22462000-6 -

Materiale publicitare (Rev.2)



Unitate de masura: bucata



Data publicare: 01.04.2012 20:58



Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0





Detaliu achizitie



Denumire: [DA2850300]

Autocolante a€“ format A4



Cantitate: 3000.00

(bucata)



Data initiere: 23.04.2012 14:27



Data limita etapa: 26.04.2012 17:00

( Ofertare )



Pret maximal: 2.78 RON

(0.64 EUR)



Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0



Citeste mai mult: Tichie de mărgăritar pentru șmecherii din primărie: autocolante de 1800 de euro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.