joi, 26 iulie 2012

Lovitura de stat există și e dată de gașca PDL!


Lovitura de stat există și e dată de gașca PDL!
Imbecilii de politicieni PDL o iau pe asta în gură: lovitură de stat! O tâmpenie crasă, ca și alte sintagme fluturate de mafia PDL: restaurație, ca și cum PDL nu e făcut din foștii comuniști și UTC-iști și numai colegii de trandafir ar fi! Nesimțire sau prostie cruntă și necunoașterea istoriei, pentru a vorbi de restaurație, fie și în termenul francez ce ține de alimentație publică! Dar partea cea mai frumoasă este că lovitura de stat a fost dată chiar de cancerul portocaliu!
Lovitura de stat pe abonații subordonați de partid! Gunoi de la gunoi
 Dacă socotim banul public din buget ca un fel de bun al statului, putem spune fără să greșim că jegurile PDL au dat deja lovitura de stat! Lovitură dată bugetului, prin deturnarea tuturor licitațiilor și prin încredințări directe firmelor PDL. Doar la Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Ploeiști, să luăm exemple, șeful din PDL parașutat ca primar, găsește necesar să dea banii publici firmelor inșilor din  PDL, abonate cu nesimțirea, pe numele lor sau trecute pe numele altora pentru că inși din PDL nu trebuiau să aibă afaceri! Se știe, dacă e termopane e Poruțiu, dacă e transport ocazional de persoane al primăriei  (sic!) e Maior, dacă e fotbal pe echipă de campanie electorală PDL e Maior, dacă e publicitate sunt televiziunile de partid Știi TV și Realitatea, dacă e închirierea domeniului public e Roman și familia, dacă e publicitate pe agenție e Zereș sau Felix Tătaru și așa mai departe, ca să nu mai vorbim de Studcarduri, proiectări de Weekenduri și parcări subterane pe firmă cunoscută la Cluj, pișcoturi și asfaltări Astor-Valpet și așa mai departe. Lovitura de stat e dată, deci de gașca și camarila PDL care primește milă de la șeful lor de partid, ales etnic sau prin sprijinul serviciilor, a rromilor, a altor categorii sociale – pour les connaisseurs!
Lovitura de stat dată... statului acasă!
Dacă jegurile astea ale lui Băsescu cred că D vine de la democrat, nu de la Dictator, probabil că au greșit partidul. Cârmaciul nu are nevoie de voturi, ca să nu ajungă românii în număr de peste 9 milioane la urne! În consecință, mafia PDL a dictat: nu mergeți la vot, ăștia vreo 200.000 de membri, dintre care fură, oricum doar 4-5 pe un județ, restul fiind doar fraierii care plătesc contribuții și nu pupă afaceri pe bani publici, iar așa-zișii simpatizanți, fraierii care nu primesc pomana din banii publici să nu meargă nici ei. Lovitura dată statului de drept e dată, deci, de  pedeliști. Ca o glumă, cancerul portocaliu dă o lovitură de stat...acasă! Măcar ei să se uite la Olimpiada căreia bandiții PDL i-au furat simbolul!Să trăiți bine, stând acasă, cum vor jegurile PDL, așa cum ați stat și când v-au tăiat ăia pensii, salarii, sporuri, când au cheltuit sute de milioane de euro pe firmele PDL, cu nesimțire, în Cluj-Napoca, Ploiești, Târgu-Mureș, Sânnicolau Mare, București, Arad, pretutindeni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.