joi, 26 iulie 2012

Anxietatea, depresia și stresul ocupațional la funcționarii publici din cadrul Primăriei Municipiului Targu-Mureș. Cât risc pe slujbașii care fac și campanie electorală pentru Florea și ai lui!


Anxietatea, depresia și stresul ocupațional la funcționarii publici din cadrul Primăriei Municipiului Targu-Mureș. Cât risc pe slujbașii care fac și campanie electorală pentru Florea și ai lui!
Prima oară credeam că sunt doar proști, rău-voitori, pupincuriști de partid, ruide aduse de milă. Se pare, însă, că sunt doar anxioși, depresivi și stresați. Este vorba de unii din funcționarii publici din Primăria Târgu-Mureș și cum unii din ei au fost și sunt prinși în propagandă pentru Florea și Maior, pentru PDL, deci, să îi iertăm pentru că sunt doar bolnavi! Cazul a stat în atenția unei absolvente de Dimitrie Cantemir, care a luat licența cu 10, iar numele respectivei este Cristina Lăcrămioara Curta. Este vorba de Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie și Pedagogie specială!, iar licența a fost luată în iulie 2008 http://www.docstoc.com/docs/112978293/Rezultate-ex-licenta-Psihologie-2008. Exact în același timp un fin cunoscător al borfașilor din primărie și partid, Borșan, cel cadorisit de Florea cu miniprimării, nevastă la Casa tineretului și post de șef la Direcția de sport, lua un 9,33 la specializarea amintită. Lucrarea fostului PNG-ist, actual PDL-ist: Stima de sine și variabila gen moderatori ai atitudinii față de violență și ai rațiunii de a trăi la adolescenți! Desigur, nu această calitate a făcut ca la licitațiile primăriei lui Florea să câștige obositor de des Energoplus-ul la care apare director adjunct Borșan !http://energoplus.ro/index.php?p=continut&id=4&title=departamente.html.
Iar dacă vorbim de diplome și facultăți și interese de pe lângă PDL, de menționat că o persoană care poartă exact același nume cu persoana care primește de la primăria lui Florea servicii de secretariat telefonic, asistență în birou, servicii de fotocopiere ! Șmecherașii ăștia externalizeză și așa ceva  pe firme dedicate sau apropiate? De ce nu externalizați, mă, ceva la... mămicuțele voastre? Persoana cu același nume cu persoana omenită de primăria lui Florea
a fost admisă în 24 iulie 2004 la Universitatea Petru Maior, Facultatea de Științe economice și administrative, administrație publică, la bugetari, pe loc rezervat minorității.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.