sâmbătă, 28 iulie 2012

Șmecherașii din primărie și nu numai uită cum s-au făcut afaceri prin cerere de ofertă cu Carusel, firmă care avea să apară în dosarul morții unei fete!


Șmecherașii din primărie și nu numai uită cum s-au făcut afaceri prin cerere de ofertă cu Carusel,  firmă care avea să apară în dosarul morții unei fete!
Pentru că tot s-au trezit diverși șmecherași din Primăria Târgu-Mureș, dar nu numai de aici, să își dea cu părerea despre termoficare, lipsă autorizații pentru Billa și cât de josnici sunt viceprimarii legali care spun ceva de bine de firma respectivă după problema de la blocul târgumureșean,  șmecherași ai instituției care inventează vandali pe sereiști expirați, acoperiți, probabil, de sereiștii actuali care îi fac campania alesului prin media, pe banii publici ai târgumureșenilor și pe tichete din buget –mită electorală pentru profesori cu dedicație pentru Real, ca să vedeți cum vă sfidează bandiții dând banii la abonații lor și la proștii care acceptă ajutoare electorale, contra legii concurenței, îi invităm pe șmecherași să consulte actele semnate de bandiții din primărie în 2007. În caz că nu știau clămpăii  de partid, primăria lui Florea făcea afacere cu firma Carusel SRL, care apărea în 2008, în Monitorul Oficial, pe numele lui Riceanu Puiu Anisia Adela și Riceanu Puiu Valentin Mihuț, asociați. Prin cerere de ofertă, desigur. Firma a pupat 188.852 de lei doar pentru reabilitare instalație de gaze la Grupul C-tin Brâncuși, acolo unde șmecherașii de partid și primărie au mai făcut, recent, afacere pe Conimur (127.000 de lei prin mila Primăriei Târgu-Mureș pentru Lucrări de reabilitare și modernizare corp cantină). Pentru bandiții din primărie fără ținere de minte, gașca lui Florea primea  cerere de ofertă de la Carusel, în 2007, iar firma respectivă a făcut schimbări de conducte pe strada Lăcrămioarei. Reparația/înlocuirea a făcut aici ca o casă să sară în aer, două persoane să fie rănite și o fată să fie omorâtă în explozie! Ce ar fi spus bandiții din primărie, atât de vocali azi, dacă se producea o explozie la liceul la care au dat bun de lucru și sutele de mii de lei ale tîrgumureșenilor și mureau acolo tineri nevinovați? Asta apropo de ce inși dau sau nu dau autorizații și cum se fac afacerile pe firme dedicate, abonate și atunci, ca și acum, în special ale camarilei PDL și ale șmecherilor de membri PDL care nu se jenează să ia bani de la instituția șefului de partid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.