vineri, 13 iulie 2012

Propagandiștii lui Florea promovează pupilul minune pe siteul primăriei! Rușine, politruci de 2 lei!


Propagandiștii lui Florea promovează pupilul minune pe siteul primăriei! Rușine, politruci de 2 lei!
Siteul primărie e groapa de gunoi a propagandei pentru pedeliști. Când funcționarii publici și slujbașii primăriei nu fac propagandă electorală pentru Florea, contra lui Frunda, pe manipularea de grădiniță vin… vandalii, îl bagă în față pe Maior. Individul e prins de 3 ori în 5 zile cu păreri și cu informații utile, cum că omul șăfului merge în inspecție. Proștii de noi, care credeam că cei responsabili trebuie să meargă pe teren, inși cu carnet de partid sau profesioniști, nu indivizii cărora le fac doar imagine propagandiștii, pentru că un post călduț cu 50.000 de lei în mână e destul de nostalgic, plus afacerile pe care le poți face fără jenă pe propria semnătură, pe transporturile terestre ale primăriei lui Florea sau pentru echipa de propagandă electorală zisă și de fotbal(adusă în campania din 2008!). Campanie pentru imaginea lui Maior, care trebuie înscăunat iar împotriva voturilor legale! Să deconteze prostovanii din partid reclama, nu târgumureșenii, iar DNA să îi verifice pe bandiții care au făcut campanie electorală pe bani publici tot pentru pedeliști, acum 4 ani sau acum o lună! Cu sau fără securiști expirați, care au uitat că sunt niște amărâți de funcționari publici și care ar putea fi ușor demascați dacă actualii sereiști nu ar tăcea ca peștii atunci când e vorba de gașca lui Florea! Se aude, domnii ingineri, doctori sau simplii cetățeni?
Sunt în curs de desfăşurare lucrări de infrastructură pe strada Rovinari din municipiu. Acestea acoperă 1.232 metri din lungimea străzii, suprafaţa carosabilă – 7.571 mp, suprafaţă trotuare – 3.106 mp, suprafaţă parcări – 1.200 mp. Valoarea lucrărilor este de circa 2.600.000 de lei, sumă alocată din fonduri europene, în cadrul PID I.

Stadiul lucrărilor şi calitatea acestora au fost evaluate vineri, 13 iulie, de către consilierul primarului, Claudiu Maior, care şi-a propus efectuarea unor asemenea verificări la toate lucrările de infrastructură executate, în această perioadă, pe străzile din municipiu.

Biroul de presă al primăriei
P.S. Pungașii PDL și-au înscăunat o dată cu șantaje și ilegalități Maiorul. Dacă reușesc a doua oară orașul acesta chiar merită eticheta de cel mai furat oraș din țară și dovada că o mână de bandiți care au fost acceptați de oraș au ajuns să facă afaceri și să își împartă mafiot orașul, afacerile, voturile, posturile, neamurile, sub nasul SRI, care zice că doarme, doarme, doarme …în folosul unora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.