vineri, 27 iulie 2012

Florea să bage în cap: Consilierii locali... autentici nu ți-au vrut pseudo-viceprimarul tău... autentic, scăldat de gașca PDL cu bani publici!


Florea să bage în cap: Consilierii locali... autentici nu ți-au vrut pseudo-viceprimarul tău... autentic, scăldat de gașca PDL cu bani publici!
Primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că fostul viceprimar Claudiu Maior este "viceprimarul autentic", deși a fost schimbat, împreună cu Csegzi Șandor din această funcție, în locul lor venind Ionela Ciotlăuș (USL) și Tibor Jozsa (UDMR). Florea a declarat că Maior merită să fie viceprimarul orașului, ocupând în acest momentul postul de consilier al primarului și membru în Consiliul Local Târgu Mureș. "Domnul viceprimar autentic Claudiu Maior, el a dovedit această calitate și pentru mine rămâne viceprimar. Pentru mine este cu V mare, ăia sunt cu v mic. E viceprimarul Claudiu Maior și n-o să îmi iasă din cap", a declarat primarul Florea. http://mures.citynews.ro/eveniment/florea-il-face-pe-claudiu-maior-viceprimar-cu-v-mare
Nesimțirea lui Florea nu ar trebui să îngrijoreze, poate că individul nu ar trebui să fie băgat în seamă de ziariștii...autentici, poate doar de tovarășii de partid comunist sau de partid actual, de ăia cu frici de chirii, dornici de diplome, publicări gratuite și osanale iar poliția...autentică și DNA...autentic trebuie să verifice afacerile pe bani publici și pentru propaganda lui Florea de pe siteul primăriei, scrisori deschise și închise în plic, autocolante, sondaje pe firmă de pedelist, publicitate pe televiziuni pedeliste. Individul ăsta îl consideră pe copilul minune viceprimar... autentic. Nu a trebuit decât ca ăsta să fie pus ilegal de consilierii români, în lipsa maghiarilor deciși să nu aprobe ca afaceristul lui Florea să mai primească pomană post de viceprimar cu 5000 de lei lunar, după ce gașca portocalie l-a săpat pe viceprimarul legal. Și ce să vezi, porcii PDL îl mai vor pe Maior o dată, în locul lui Ciotlăuș, pe care au luat-o în vizor pramatiile portocalii, ca să îl miluiască și mai bine pe Maior și să se facă afacerile PDL și mai bine! Atenție, cu Florea, termopanele se pun pe firmele lui Poruțiu, reparațiile se fac pe Borșan, ANL-urile le primește Bența, Maior ia mălaiul pe FCM și transportul terestru ocazional al primăriei, Știi TV și Realitatea pupă banul pe publicitate, Valpet Astor iau mălaiul străzilor, Roman închiriază domeniul public și așa mai departe. Nu e nevoie de un viceprimar PDL ca să se asigure că gașca de partid primește de la instituția condusă de șeful lor de partid ceea ce se poate lua din banul public?! Dați un leu pentru ateneu și un post gras pentru... pedeleu! Autentic, fugit din PRM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.