luni, 30 iulie 2012

Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș, afacere pe firme abonate, în 2007, ca și în 2012!


Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș, afacere pe firme abonate, în 2007, ca și în 2012!
Doar în 7 luni 33 de contracte de achiziții publice prin cerere de oferte cu un singur ofertant. Probabil cam singura primărie din țară la care câștigă la instituția condusă de șeful de partid firme conduse de subordonații de partid, camarilă și abonații de serviciu, Primăria Târgu-Mureș a reușit performanța să dea 33 de contracte de genul celor menționate unor inși care erau deja abonați. Partea interesantă este că și după 4-5 ani o mulțime de nume dintre cele prezentate în acte câștigă la fel.
În perioada 1 ianuarie 2007-1 august 2007 Primăria municipiului Târgu-Mureş a încheiat 33 contracte de achiziţii publice prin cerere de oferte cu un singur ofertant.
Primăria municipiului Târgu-Mureş a trimis  răspunsul la cererea de informaţii legată de achiziţiile publice după termenul legal (peste 30 de zile). Termenul legal era de cel mult 30 de zile (pentru că s-a invocat complexitatea informaţiilor solicitate): Cererea în cauză trimisă de Centrul Pentru Dezvoltare Socială Cedes se regăseşte în anexa 8 a raportului.
Date rezultate din informaţiile primite de la Primăria municipiului Târgu-Mureş:
- Raportul anual privind contractele atribuite în 2006 a fost realizat la cursul euro din 24 iulie 2007 (ca răspuns la cererea CEDES). Art. 99 din Hot de Guvern nr. 925/2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie publica din Ordonanţa de urgenta a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publica, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii prevede la alin 2 şi 3:
2) Autorităţile contractante au obligaţia transmiterii către Autoritatea Nationala pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice a unui raport anual privind contractele atribuite în anul anterior.
(3) Informaţiile solicitate se transmit conform modelului de raport
excepţionale, pe suport fizic, cel mai târziu pana la data de 31 martie a fiecărui an.
- În unele din achiziţiile publice încheiate în baza OUG nr. 34 din 2006 prin cerere de oferte a fost un singur ofertant.
Ca o idee a mega-afacerilor Primăria lui Florea firme abonate și unele și de partid: Info Statistics(cu licență pe Știi TV, televiziunea de propagandă a inșilor din PDL), BCD Video Sound primește și azi banii publici, un Nagy, că o fi ăla, că o fi alt Nagy și cum sunt destui în primărie se poate să fie o afacere de familie!, Expo Media Serv, Astor,  câștigă și azi !
Dovezi pe florentindeac.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.