miercuri, 18 iulie 2012

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș continuă să îl promoveze pe Maior. Atenție, viceprimari, vi se pregătește debarcarea, ca să fie pus iar, ilegal, amicul PDL al lui Florea!


Bandiții din Primăria Târgu-Mureș continuă să îl promoveze pe Maior. Atenție, viceprimari, vi se pregătește debarcarea, ca să fie pus iar, ilegal, amicul PDL al lui Florea!
Siteul primăriei este ca siteul PDL, nu mai ai loc de propaganda pentru șmecherii ăștia. Acum e operațiunea pupat în fund Maior, poate proștii de consilieri îl mai pun o dată ilegal pe acesta ca vice! Dobitoci fără concurs și fără minte, mai promovați inși fără atribuții și calificare în estimarea lucrărilor pe bani publici și pe firmele faliților din PDL, dar nu numai?
Marţi, 17 iulie 2012, consilierul primarului, Claudiu Maior, a vizitat şantierul de construcţii de pe strada Muntenia din Tîrgu-Mureş.

Strada este situată lângă Universitatea Dimitrie Cantemir, fiind paralelă cu şoseaua de centură şi a fost până acum o stradă de pământ. „În acest moment, avem 11 puncte de lucru deschise pe raza oraşului. Strada Muntenia este una dintre străzile de pământ unde cetăţenii ne-au rugat să intervenim cu prioritate. Este o stradă care până acum nu a fost reabilitată, deci intervenţiile reprezintă o premieră. Lungimea ei este de 515 m . Vor fi executate două tronsoane : tronson 1 – cu o lăţime de 5,5 metri, tronsonul 2 (ieşirea spre şoseaua de centură) – cu o lăţime de 4 metri, plus un trotuar de 1,5 m. Până acum s-au efectuat lucrări de consolidare-stabilizare – bordurare. Urmează balastarea în două straturi de piatră spartă şi asfaltarea. Totodată se reabilitează complet canalizarea, reţelele de apă, gaz, curent, internet, tot ceea ce ţine de o stradă modernă. În aproximativ 30 de zile vom finaliza această lucrare dificilă, care prezintă particularităţi de relief speciale”, a declarat Claudiu Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.