vineri, 6 iulie 2012

Românii…are talent! S-a convins PRO TV, pe pielea lui! Gog mai slab ca mentaliștii care aduc la Târgu-Mureș vandalii pentru propaganda lui Florea și cheltuirea banilor publici!


Românii…are talent! S-a convins PRO TV,  pe pielea lui! Gog mai slab ca mentaliștii care aduc la Târgu-Mureș vandalii pentru propaganda lui Florea și cheltuirea banilor publici!
Presa a prezentat acum câteva săptămâni felul jenant în care marele Gog, mentalistul minune, le-a tras o țeapă în direct chiar la cei care au organizat concursul de talente și i-au și dat premiul! În emisiunea lui Măruță mai multe persoane din public au scris pe un calculator portabil diverse numere de câte două, trei sau patru cifre, iar în urma unor operaţii aritmetice s-a ajuns la numărul: 130277,6441.
Operațiile aritmetice ar fi trebuit să fie secrete, cunoscute doar de mentalist. Acest lucru nu a fost respectat de Cătălin Măruță, care a stat în coasta lui Gog și a dezvăluit că mentalistul a înmulțit 130277,6441 cu 25, numărul ales de ultima persoană care a participat la realizarea trucului, iar rezultatul prezentat de Cristian Gog a fost: 42779,4687. Având acest rezultat a desigilat plicul, pe care scria Happy Hour, iar rezultatul, potrivit afişajului calculatorului, vă reamintim că era 42779,4687. Folosind tastatura unui telefon, care are şi cifre şi litere, şi încercând să tastezi Happy Hour, vei observa că H-4, A-2, P-7,Y-9, O-6,U-8, astfel încât, rezultatul, 42779,4687 era chiar Happy Hour şi Gog ar fi anticipat numărul ce a fost obţinut în urma operaţiilor aritmetice.
Uimiţi, îngroziţi sau încântaţi, oamenii din public nu au mai stat să efectueze şi ei înmulţirea 130277,6441x25, care nu face în nici un caz cât a rezultat în platoul emisiunii, ci 3256941,1025. Aşadar, Gog a reuşit să păcălească publicul, doar că nu a ghicit corect, demonstrând că manipulează bine, dar nu este chiar atât de... magic pe cum se credea.
Soluția enigmei este la mintea oricăruia: mentalistul lui… pește avea numărul salvat în calculator  și în loc să dea egal, ca să afle rezultatul înmulțirii, a apelat la salvarea din memorie, după un truc prezentat și în Escrocheriile adevărate de pe Discovery Channel. Bine, veți spune, dar asta e magie, adică o minciunică frumoasă cu care trebuie să îți  impresionezi audiența. Nimic mai neadevărat, cu un câștigător la concurs de…talente. Cum fraierii de la PRO TV au descoperit că unul care face trucuri de magie e…talentat, ediția a III-a a concursului Românii au talent a murit în chinuri, pentru că nu mai are titlu credibil. Iar dacă ai ajuns să minți cu seninătate, cu un truc de… schimbător de valută, la cei care te-au dat… talentat, ar trebui să te pună pe gânduri.
Alege o carte și ți-o ghicesc!
Un fel de truc asemănător am găsit recent în Appstore. O aplicație gratuită promite să elimine cartea la care vă gândiți, din cele 6 expuse pe ecranul iPad sau iPod. După ce vă concentrați puternic apăsați pe un buton și, minune, cartea aleasă dispare! Efectul este și mai mare dacă aleg 2-3 inși și cărțile lor dispar simultan! Desigur, cheia enigmei e simplă, nu se schimbă o carte, ci 6(!), mai precis vi se arată 6 cărți asemănătoare ca valoare ci culoare, dar de semne diferite, care înlocuiesc cele 6!
Mentaliștii și sereiștii lui Florea. Iluzia și deziluzia ființei umane pe bani publici

 Și dacă tot vorbim de mentaliști și de trucurile lor de 2 bani, ia priviți truc de mentalist la gașca din primăria Târgu-Mureș și la niște neterminați din Poliția locală subordonată lui Florea și cu propagandă pentru acesta. Desigur, trucul merge în campanie electorală și după ce politrucii din primărie postează pe siteul primăriei Comunicatul de presă (sic!):
Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare. Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere. Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului.
Bandiții din primărie au trimis comunitarii să pună autocolante (căutați firma și prețul și veți afla dacă au premeditata măgarii afacerea!) cu același text, desigur, doar în română, ca să înțeleagă românul că vandalul e ungurul (UDMR, Frunda etc). După ce poliția-poliție îi prinde pe cretinii de polițiști locali cu autocolante, Florea iese și spune că Bretfelean știe ce vorbește, adică faza cu vandalii, pentru că este fost SRI-ist! Desigur, actualii SRI-iști, care fac galerie găștii lui Florea, nu scot un comunicat în care să arate că nu au legătură cu provocarea, că sereiști dați afară nu au fost dați afară fără motiv și că cei care au statut de funcționari publici nu pot face campanie electorală pentru Florea, mai ales că la Târgu-Mureș sunt competiții neoficiale de curling, sport la care unii din primărie, cei cu firme abonate la pomana lui Florea și la PDL au statut de profesioniști!

http://www.adevarul.ro/locale/targu-mures/Politia_Locala_Targu-Mures_face_campanie_pentru_Dorin_Florea-_Valentin_Bretfelean-seful_Serviciului-s-a_ales_cu_dosar_penal_alegeri_locale_2012_rezultate_candidati_0_715728530.html#
Valentin Bretfelean, șeful Poliției Locale Târgu-Mureș, este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, cercetările fiind efectuate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș.
Mai mulți polițiști locali au lipit aseară, aproape de ora 23.00, autocolante cu mesaje care puteau crea panică în rândul cetățenilor, la intrările în mai multe blocuri din cartierul mureșean “Tudor Vladimirescu”. Autocolantele conțineau mesajul Primăriei Târgu-Mureș, conform căruia:
”Primăria Municipiului Târgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.
Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.
Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.
Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.
Poliția a fost sesizată de mai mulți locatari ai blocurilor din cartierul Tudor, care au observat polițiști locali ce lipeau autocolante cu mesajul Primăriei la intrările în blocuri.
“O echipă de cercetare din cadrul I.P.J. Mureş, deplasată la faţa locului, a constatat existenţa unor afişe autocolante care aveau antetul Primăriei municipiului Târgu-Mureş şi purtau semnătura edilului”, au declarat reprezentanții Prefecturii Mureș, care au precizat că a fost înregistrat un dosar penal, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice de către directorul Direcţiei de Poliţie Locală Târgu-Mureş, Valentin Bretfelean.

Citeste mai mult: Gangsterii din primăria Târgu-Mureș o iau peste botul jegos după încercarea de manipulare a târgumureșenilor! Nu vin vandalii, ei sunt deja pe felia banului public, dar nu s-a observat!
P.S. Florea, dă-ți mentaliștii afară, că sunt proști ca noaptea și pleacă și tu cu ei! Ați cheltuit banii publici, iar DNA și ANI trebuie să ancheteze afacerile cu autocolante A4 și cu scrisori deschise exact dinainte de alegeri și implicarea borfașilor cu statut de funcționar public în marea minciună/golănie electorală. Rataților, acum 4 ani ați scos, vineri, din mânecă, loc de divizie, ca să se salveze Florea și să ia  milioane de euro clubul prietenarului Maior, acum, în ultima vineri din campanie, s-a inventat atacul vandalilor! Nu cumva, ați încurcat anii și atacul vandalilor la banul public a fost în 2008! SRI Mureș, ieși și spune cum de foștii sereiști dați afară știu de provocările contra maghiarilor și candidatului maghiar(texte în română, scrisori contra lui Frunda bilingve) și nu știu sereiștii-minune actuali?!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.