miercuri, 25 iulie 2012

Atenție, SRI Mureș:40 de zile de la marea manipulare – propagandă pentru Dorin Florea și cu abuz în funcție din partea lui Bretfelean. Vandalii, SRI, PDL, o frumoasă legătură de interese


Atenție, SRI Mureș:40 de zile de la marea manipulare – propagandă pentru Dorin Florea și cu abuz în funcție din partea lui Bretfelean. Vandalii, SRI, PDL, o frumoasă legătură de interese
SRI nu aude, dar nu e vreo problemă, băieții se exprimă mai bine în... scris, decât vocal. Pentru proștii de târgumureșeni este, însă, necesar ca băieții cu ochi albaștri și cu misiuni cel puțin declarative pentru stat, lege, ordine să iasă în față și să spună ce știu despre marea manipulare pe bani publici prin cretinii lui Bretfelean, ziși ...polițiști, în folosul lui Florea! Bandiții care au pus la cale măgăria etnică, cu mesaje în limba română, ca în 1990, să nu se fure de  către ungur ce fură azi românul, trebuie să plătească, nu mai suntem în 1990, cu manipulări etnice.
Concret, bandiții din primărie au postat un Comunicat de presă pe siteul primăriei, prin care anunțau că vin vandalii, iar prostovani de subordonați ai fostului SRI-ist Bretfelean sunt prinși lipind autociolante A4 care sunt exact ca acelea pe care Primăria vroia să le cumpere de la firmă dedicată! Până când DNA va prinde hoții care au cheltuit banii publici pe propaganda de partid și candidat,
SRI Mureș, scoate tu capul și spune ce ai ascultat la băieții veseli din primărie, poliție, PDL, unde sunt dovezile că dobitocii care știau că va fi atacat orașul le-ar fi trimis organelor competente, cum de nu ai reacționat când un SRI-ist dat afară de la Maramureș, Bretfeleanul lui Florea, e băgat în față de Florea, pe motiv că e fost SRI-ist, știe ce vorbește, spune ce știi de afacerea cu autocolante pe bani publici, ca să dovedești dacă hoții ăia nu au premeditat minciuna secolului! SRI, nu lucrezi pentru PDL sau cel puțin nu ar trebui! Dacă nu vrei să fii etichetat ca și Securitatea care presta pentru un partid, cel comunist, ieși și dă la iveală dedesubturile. Și, lasă... pixul jos, sunt oameni plătiți să facă asta, unii chiar cu calificare !


”Primăria Municipiului Târgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.

Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.

Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.

Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.

Poliția a fost sesizată de mai mulți locatari ai blocurilor din cartierul Tudor, care au observat polițiști locali ce lipeau autocolante cu mesajul Primăriei la intrările în blocuri.

“O echipă de cercetare din cadrul I.P.J. Mureş, deplasată la faţa locului, a constatat existenţa unor afişe autocolante care aveau antetul Primăriei municipiului Târgu-Mureş şi purtau semnătura edilului”, au declarat reprezentanții Prefecturii Mureș, care au precizat că a fost înregistrat un dosar penal, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice de către directorul Direcţiei de Poliţie Locală Târgu-Mureş, Valentin Bretfelean.

Citeste mai mult: Bretfelean zicea că nu are dosar penal. Noroc că primește unul pentru manipularea electorală pentru gașca lui Florea! De urmărit, acum, firma cu autocolante –Media Factory- pentru a se dovedi dacă derbedeii PDL și cei controlați de ei au pus la cale atacul…vandalilor cu mult înainte

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-MuresCod de identificare fiscala: 4322823Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu MuresTelefon: +40 0265268330Fax: +04 0365801856Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRLCod de identificare fiscala: RO28492078Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de MuresTelefon: +40 757058059Fax:Detaliu produs / serviciu / lucrareDenumire: Autocolante A4CPV: 22462000-6 -Materiale publicitare (Rev.2)Unitate de masura: bucataData publicare: 01.04.2012 20:58Descriere:Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0Detaliu achizitieDenumire: [DA2850300]Autocolante a€“ format A4Cantitate: 3000.00(bucata)Data initiere: 23.04.2012 14:27Data limita etapa: 26.04.2012 17:00( Ofertare )Pret maximal: 2.78 RON(0.64 EUR)Descriere:Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0Citeste mai mult: Tichie de mărgăritar pentru șmecherii din primărie: autocolante de 1800 de euro!

Iar dacă îl suspectați pe Florea că folosește altă afacere pe abonata Reclame Mureș pe pliante pentru promovarea proprie, anchetați afacerea cu pliante …pliate în 3, cu două părți imprimate și în plic livrat la domiciliu! Adică exact cum arată afacerea de promovat Florea prin înjurarea lui Frunda, care a fost concepută ca scrisoare deschisă adresată târgumureșenilor, dar băgată de bandiți în plic închis și în cutie personală a târgumureșeanului!

Dovada foto aici: http://florentindeac.blogspot.ro/2012/06/atentie-la-plicurile-primite-cu.html

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-MuresCod de identificare fiscala: 4322823Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu MuresTelefon: +40 0265268330Fax: +04 0365801856Ofertant: RECLAME MURES SRLCod de identificare fiscala: RO 22417689Adresa: STR. NICOLAE BALCESCU 8B/30, Targu MuresTelefon: +40 744528403Fax:Detaliu produs / serviciu / lucrareDenumire: Pliant A4CPV: 22140000-3 -Pliante (Rev.2)Unitate de masura: bucataData publicare: 06.02.2012 09:51Descriere:CDCL / mat 150 gr/mp, tipar digital full color fata-verso, finisare, biguire, pliere, ambalare, livrare;Detaliu achizitieDenumire: [DA2695527]Pliant A4Cantitate: 5000.00(bucata)Data initiere: 02.03.2012 09:16Data limita etapa: 07.03.2012 17:00( Deliberare )Pret maximal: 2.42 RON(0.56 EUR)Descriere:- pentru fiecare serviciu prestat a€“ pret în LEI/serviciu (fara TVA), respectiv pentru fiecare produs tiparit (ex. afis, brosura, pliant) a€“ pret în LEI/bucata (fara TVA).- suport tipar a€“ hârtie dublu cretat lucioasa 150gr./ m²;- imprimare full color fata-verso;- biguire, pliere în 3, finisare;- ambalare a€“ top 1000 de bucati;Citeste mai mult: Afacere cu 5000 de pliante prin Primăria Târgu-Mureș

Share on Facebook

Citeste mai mult: SRI Mureș, 3 săptămâni de tăcere în afacerea de manipulare electorală pe bani publici și pe fost sereist, actual funcționar public!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu