joi, 19 iulie 2012

STS, foștii securiști cu manipularea, șeful spionilor egal gunoiul numit politică


STS, foștii securiști cu manipularea, șeful spionilor egal gunoiul numit politică
Politica românească nu mai e curvă, cum se spunea, e doar curva spionilor și agenților! Acum băieții din servicii au un cuvânt de spus în politică, ei sunt plantanți aici, ei scriu prin ziare și pe siteuri sau își fac loc și aduc cu ei influența, dosarele, tinichelele urâte de la coadă.  Iar românul simplu nu spune nimic!  Comisia de Apărare din Senat s-a reunit astăzi reunește pentru a-l audia pe Marcel Opriș cu privire la faptul că a instalat în mod abuziv un telefon special. Un fleac, ne-au ciuruit, trupa lui a instalat  servicii de comunicații speciale la cetățeanul Băsescu, mai precis la sediul lui de campanie! Nu mai departe de vreo 4 luni am avut șeful spionilor în persoană inventat de pedeliști ca… premier. Cine să își pună problema că insul are încă rețeaua pe mână, că poate influența votul de afară, că poate asculta și așa mai departe? Culmea penibilului a fost atins de pedeliștii mureșeni. Gașca din primărie, pupincuriștii lui Florea, au pus la cale atacul vandalilor. Cretinii au postat pe siteul primăriei minciuna gogonată, desigur în limba română, ca să înțeleagă Ion și Vasile că pericolul vine de la unguri (vandali, vizigoți, logic, huni, ca în istorie, nu, subtil, ca de la niște propagandiști de mâna a 7-a!). Bandiții au trimis și cretinii de comunitară să lipească autocolante(alo, DNA, ai verificat afacerea autocolante pe firmă din Sângeorgiu de Mureș, ca să nu avem surpriza că bandiții din primărie au folosit banii publici și au premeditat atacul vandalilor ?), iar prostovanii au fost prinși de polițiștii adevărați, care au găsit la sediul viermilor încă 1.000 de autocolante nefolosite! Prins cu mâța în sac, Florea l-a apărat pe Bretfelean, pe motiv că e fost SRI-ist, știe ce vorbește! Bandiții au încercat să acopere o gpinărie d partid și o folosirea a banilor publici pentru propaganda contra celorlalți candicați și au căzut din lac în puț. Nu e o problemă să folosești sereiști dați afară, e o problemă să folosești idioți cu statut de funcționar public în campanie electorală. Probabil că nici actualii sereiști nu sunt neștiutori de găinăria cu care gașca din primărie vroia să îl salveze pe Florea și se impune o anchetă de urgență pentru stabilirea leprelor care au mințit, au folosit banii publici în campania electorală și s-au folosit de funcționarii publici prea proști ca să nu pupe rahatul politic și cine sunt băieții veseli de la SRI care fac propagandă pentru pedeliști, în numele românismului, desigur. STS pentru Băse, șeful spionilor pentru Guvern, sereist expirat și propagandă pe bani publici și funcționari publici la Târgu-Mureș. Ce mai urmează de la porcii de PDL-iști? Un război fictiv, după modelul Wag the Dog?


”Primăria Municipiului Târgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.
Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.
Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.
Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.