duminică, 1 iulie 2012

Someșan revine la ISJ Mureș. Un mic control la ce a păstorit Dumitru Matei cu PDL-ul, pornind de la tichete cadou în campanie electorală și concursuri cu multe zeci de mii de lei pentru elevi?


Someșan revine la ISJ Mureș. Un mic control la ce a păstorit Dumitru Matei cu PDL-ul, pornind de la tichete cadou în campanie electorală și concursuri cu multe zeci de mii de lei pentru elevi?
Ștefan Someșan revine la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș, se spune neoficial. Pesedistul revine în funcție și acum datoria sa este să verifice afacerile făcute de pedelistul Dumitru Matei cu gașca lui Florea, pornind de la tichetele cadou cu care au fost pomenite în campanie electorală, din banii noștri, ai tuturor, cadrele didactice și terminând cu așa numitele cupe ale liceelor, pentru ca șmecherașii din primărie și de la FCM să aibă motiv să folosească zeci de mii de lei și să își plaseze echipamentele sportive!
Dovezile sunt în cele ce urmează:
1)    Afacerea tichete cadou, pe hipermagazin Real dedicat! DNA, Consiliul concurenței, minister, poliție, vă băgați?
 Pentru cei care au uitat, iată textul circularei din instituţiile de învăţământ târgumureşene, în campanie electorală pentru Băsescu, iar poza şi alte referiri la minune se pot găsi pe florentindeac.blogspot.ro.

„Azi 04.12.2009, între orele 11-14, personalul didactic, didactic-auxiliar si nedidactic va fi prezent în unitatea de învăţământ pentru ridicarea „tichetelor cadou” oferite de către Primăria municipiului Târgu-Mureş. Semnat Inspector şcolar general prof. Dumitru Matei”.
Desigur, obligativitatea ridicării tichetelor era motivată prin faptul că vineri era ultima zi de campanie electorală și dacă proștii nu își lua tichetele electorale, pe care scria că se folosesc doar la Real, afacere cu dedicație de la pramatiile din primărie, pentru a ajuta și Real!
2)    Afacerile din an electoral – Cupa liceelor , ediția 1 și 2! Cu premii de 15.000 de lei pentru locul 1, ca unii șmecherașii să scape și de seturi de tricouri!
Mâine debutează ediţia a II-a din Liga Liceelor

23/04/2012



Mâine debutează ediţia a II-a din Liga LiceelorMaine, 24 aprilie, incepand cu orele 15.00 vor debuta jocurile din cadrul grupelor Ligii Liceelor 2012, la fotbal, editia a II-a.



Primele jocuri se vor disputa in grupele B si C, dupa cum urmeaza:



Grupa B – Sala Sport Liceul cu Program Sportiv



Ora 15 – Grup Scolar Ion Vlasiu – Colegiul National Unirea

Ora 16 – Grup Scolar Traian Vuia– Grup Scolar Aurel Persu



Grupa C – Sala Sport Gimnaziul Serafim Duicu



Ora 16 – Liceul Teoretic Bolyai Farkas – Colegiul National Al. Papiu Ilarian

Ora 17 – Liceul de Arta  – Liceul cu Program Sportiv Szasz Adalbert



Liga Liceelor la fotbal este un proiect organizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului local Tîrgu-Mureş, a Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş şi a clubului FC Municipal Tîrgu-Mureş, în coordonarea Joma România.



La ediţia a II-a participă toate cele 18 licee din municipiu, întrecerea bucurându-se de un interes extraordinar.

Citeste mai mult: Disperare mare a găștii din primărie și de la FCM, ca în an electoral și de mimat interesul pentru sport: Liga liceelor!
3)    Tot pentru că e an electoral, profesorii iau elevii de mână și îi duc să proslăvească conducătorul iubit de la Primărie, Consiliul județean și Prefectură. Învățământul e politizat de cretini, profesorii și directorii trebuie să se gudure pe lângă fraierii cu carnet de partid, care le fac pachețele din banii publici – suma fiind mereu undeva pe la 100.000 de euro! Spuneți-le profesorilor că obiceiul la români sau maghiari este să se colinde gospodarul, care dă cadou bunuri din munca lui, nu cretinul pe bani publici și fără calificare, pentru că ei, sărmanii, nu știu asta! Aici e și vina părinților, care acceptă ca politrucii să se pozeze cu copiii lor pentru a folosi imaginile în campania lor electorală, iar părinții plătesc din taxe și impozite sumele cheltuite pe diverse făcătoare de pachețele abonate la banul public, mari distribuitoare la partid.
4)    Afacerea Studcard, apărută în 2008, în campania lui Florea. La vremea respectivă doar 4 inși din PDL se luptau ca elevii să meargă gratuit/subvenționat din banii publici. Desigur, cei 4 candidau din nou și erau alde Florea, Falcă, unul de la Oradea și Boc! La Târgu-Mureș Studcard era obligatoriu pentru  îi băga banii în buzunar pedelistului Maior, cel gratulat de gașca din primărie și cu vreo 7 licitații pe ce numesc șmecherii Transporturile terestre ocazionale ale primăriei Târgu-Mureș!
5) Afacerea transport gratuit pentru amatorii de baie! Someșan să verifice șmecheria ăstora cu transportul gratuit al elevilor la bazinul acoperit de gangsteri printr-o mega-afacere de 200.000 de euro pe firmă dedicată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.