joi, 19 iulie 2012

Bandiții din primărie fac reclamă zilnică lui Maior până se satură… viceprimarii aleși legali și lasă progenitura politică a lui Florea în funcție!


Bandiții din primărie fac reclamă zilnică lui Maior până se satură… viceprimarii aleși legali și lasă progenitura politică a lui Florea în funcție!
Viceprimarii aleși legali sunt invitați să le dea un șut în fund jigodiilor care îi promovează pe Florea și pe Maior în campanii electorale. Dacă primul e mort sau nu e de găsit în țară, al doilea e viu și băgat în față de bandiții din primăria Târgu-Mureș care au transformat siteul într-un gunoi gen Monitorul primăriei sau televiziune de partid și îl prezintă doar pe Maior. Atenție, viceprimari, insul e un consilier al unuia, nu are funcții, nu are pregătire, nu are răspunderi, iar interesele de afaceri ale lui sunt cunoscute! Iar consilierii locali poate se deșteaptă și le dau cretinilor de propagandiști ordinari șutul necesar. Vreți la propagandă, mergeți la PDL sau la orice gunoi de partid care acceptă politruci deghizați în funcționari publici! Atenție, târgumureșeni, adevărații vandali vor să îl pună pe Maior ca vice, ca să își continue afacerile pe partid, de aceea borfașii ăștia transpiră făcându-i imagine și ne folosesc banii publici!
Ultima măgărie a jigodiilor politice a fost să îl prezinte pe Maior și parcările pe care javrele le vor face din banii dumneavoastră. Desigur, borfașii sunt tot cei care fac afaceri pe firma Senin, cu peste 800 de euro locul de parcare pentru care se cere 50 de euro chiria pe an, asta ca să vă dați seama de ce îi mănâncă în fund pe pedeliști să apară în fața poporului prostit și păgubit de afacerile pe firme PDL!
O ieşire către Calea Sighişoarei şi 400 de locuri de parcare „li se pregătesc” locuitorilor de pe strada Parângului, în cadrul lucrărilor de reabilitare şi modernizare a infrastructurii străzilor din municipiu, proces aflat în plină desfăşurare. Finalizarea lucrărilor este estimată pentru mijlocul lunii august, reabilitarea realizându-se din fonduri europene, iar legătura cu şoseaua de centură – din fonduri de la bugetul local. Costul total al investiţiei este de două milioane de lei.

„De la 200 de locuri de parcare existente până acum, locuitorii vor beneficia de 400 de asemenea locuri, ceea ce cred că va fi o bucurie pentru dânşii, iar dacă până acum nu aveau nicio ieşire pe calea Sighişoarei, în decurs de o lună de zile acest lucru nu va mai constitui o problemă”, a spus consilierul primarului, Claudiu Maior, precizând că pentru legătura cu Calea Sighişoarei se aşteaptă avizele din partea autorităţilor competente.

Lucrările de pe strada Parângului cuprind, de asemenea, reabilitarea completă a carosabilului şi reamenajarea trotuarelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.