luni, 9 iulie 2012

Ne luăm discotecă la primărie, ca să avem ce repara pe firme private. Afacerea șmecherilor din Primăria Târgu-Mureș, după modelul Cinema Arta!


Ne luăm discotecă la primărie, ca să avem ce repara pe firme private. Afacerea șmecherilor din Primăria Târgu-Mureș, după modelul Cinema Arta!
Vă invităm la CLUB TINERET !

 Muzică de calitate, preţuri accesibile! În fiecare sâmbătă, între orele 22.00 şi 04.00, CLUB TINERET vă aşteaptă cu o generoasă ofertă pentru petrecerea timpului liber. Clubul este deschis şi funcţionează în cadrul Centrului Cultural „Mihai Eminescu” din Tîrgu-Mureş,  strada Nicolae Grigorescu nr. 17-19.

Intrarea este liberă.

Vă aşteptăm şi vă dorim distracţie plăcută!  
Anunț publicat pe siteul primăriei acum un an. După un an, șmecherașii din primăria Târgu-Mureș pun la cale afacerea reparații la discotecă, Nu ne îndoim că se va găsi iar vreun flămând de la PDL, care, în an electoral, să facă ceva pe acolo, după modelul afacerilor de partid cu publicitatea, străzi, termopane, miniprimării, Cetate:

Primăria Tîrgu-Mureş anunţă că, în perioada 1 iulie – 15 septembrie 2012, CLUB TINERET din cadrul Centrului Cultural „Mihai Eminescu” din municipiu va fi închis pentru lucrări de reparaţii, renovare şi modernizare.

Vă mulţumim pentru înţelegere.
În concluzie, așteptăm ca bandiții pe bani publici să anunțe victorios că au mai cheltuit vreo 100.000 de euro pe recompartimentări, vreo 200.000 de euro pe boxe și vreo 300.000 de euro pe mobilier din Italia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.