vineri, 13 iulie 2012

Mafia fotbalului românesc –demascată de Universitatea Craiova. Cancer generalizat în gunoiul numit fotbal și soluția e înlăturarea bandiților, a foștilor pușcăriași și profitori comuniști, a hoților cu echipe de partid și pe bani publici!


Mafia fotbalului românesc –demascată de Universitatea Craiova. Cancer generalizat în gunoiul numit fotbal și soluția e înlăturarea bandiților, a foștilor pușcăriași și  profitori comuniști, a hoților cu echipe de partid și pe bani publici!
GPS.RO DIXIT:
Site-ul editie.ro publică comunicatul FIFA în ceea ce priveşte cazul Universitatea Craiova. Oltenii au intrat în posesia comunicatului integral emis de FIFA şi sînt convinşi că sînt tot mai aproape de momentul în care i se va face dreptate "Ştiinţei".

"Practic, prin continutul final al comunicatului emis de FIFA catre FRF, forul suprem al fotbalului mondial da dreptate clubului Universitatea Craiova si atrage atentia FRF sa nu foloseasca acest document in scop personal, asa cum FRF a facut ieri!", notează editie.ro

Conducerea Craiovei îl acuză pe Mircea Sandu, preşedintele FRF, că a "omis" un paragraf important din scrisoarea FIFA:
"în ceea ce priveşte litigiul dintre Federaţia Română de Fotbal (denumită în prezentul FRF) şi SC Fotbal Club U Craiova SA, dorim să reluăm cele de mai sus şi să subliniem faptul că problema dacă litigiul în cauză poate face exclusiv obiectul arbitrajului depinde nu numai de obligaţiile prevăzute în Statutul FIFA, ci şi de prevederile legislaţiei naţionale din România. În cazul în care legislaţia din România interzice în mod obligatoriu arbitrajul pentru anumite litigii, FRF nu poate impune membrilor săi recurgerea la o procedură de arbitraj"

"In concluzie, FIFA nu a somat SUB nicio forma FRF ca va fi sanctionata drastic daca va repune in drepturi FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, asa cum sustinea sus si tare, ieri, Mircea Sandu, ba din contra, a atras atentia FRF ca legislatia nationala este prioritara inclusiv Statutului FIFA! Iar prin decizia Curtii de Apel din 10 iulie 2012, s-a decis, fara tagada, ca obligatia impusa FRF catre cluburi, inclusiv Universitatii Craiova in cazul Piturca, ce a stat la baza excluderii, de a se adresa OBLIGATORIU la TAS, este nelegala si neconstitutionala!!!

Alaturam comunicatul integral al FIFA trimis ieri catre FRF, comunicat pe care FRF l-a prezentat ciuntat opiniei publice!", mai notează sursa citată.

VEZI MAI JOS COMUNICATUL! (click pe imagini), pe siteul gsp.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.