marți, 31 iulie 2012

Javrele lui Florea din primărie îl promovează pe ăsta pe site, pe bani publici. Tembelii de la PDL încurcă cocina de partid cu organul instituției pe bani publici. Ce urmează, ca Maior să condamne comportamentul gregar al... furnicilor roșii?! Bandiții pe bani publici nu au pic de rușine!


Javrele lui Florea din primărie îl promovează pe ăsta pe site, pe bani publici. Tembelii de la PDL încurcă cocina de partid cu organul instituției pe bani publici. Ce urmează, ca Maior să condamne comportamentul gregar al... furnicilor roșii?!
Bandiții pe bani publici nu au pic de rușine! Pupincuriștii lui Florea publică pe site toate inepțiile politice ale găștii PDL. Astăzi bandiții condamnă CNA! Cât mai acceptați ca javrele de partid și pe bani publici să vă sfideze?!
Referitor la politicile editoriale agresive ale unor mass media, primarul municipiului dr. Dorin Florea este de părere că exprimările jignitoare fac „rating”, numai din dorinţa de a respecta „indicaţiile preţioase” ale şefilor, dovedind nu numai lipsă de profesionalism cât şi un narcisim păgubos.
În perspectiva eleborării unui cod etic al politicienilor, prima lege pe care edilul şef ar iniţia-o ar fi una drastică şi se referă la limitarea exchibiţiei mediatice în România.
În opinia primarului Dorin Florea, Consiliul Naţional al Audiovizualului este principala instituţie vinovată pentru întreţinerea şi perpetuarea unei atmosfere de imbecilizare voită a populaţiei, a non problemelor şi isteriei care, din păcate, găseşte un teren fertil în rândul clasei politice. O clasă politică în rândul căreia „cuşluiala” cu unele mass media este mai mult decât suspectă.
În esenţă, este vorba de o cârdăşie care are drept scop şi efect deturnarea opiniei publice de la problemele reale, nu puţine şi nu simple cu care se confruntă societatea românească.
Pentru gunoaiele postate pentru promovarea  lui Florea, pentru provocările și instigările rasiste cu vandali, pentru propaganda pe bani publici cineva trebuie să plătească! Care borfaș din primărie se face vinovat? DNA, te simți? P.S. Individul vorbește de narcisim păgubos! Păi ăla e să apari zilnic cu rahaturi, tu și afaceriștii din partidul propriu, pe bani publici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.