luni, 9 iulie 2012

Borfașii din Primăria Târgu-Mureș fac campanie pentru pedeliști și contra viceprimarilor aleși, pe siteul primăriei ! Târgumureșeni, mai acceptați banditismul de partid?


Borfașii din Primăria Târgu-Mureș fac campanie pentru pedeliști și contra viceprimarilor aleși, pe siteul primăriei ! Târgumureșeni, mai acceptați banditismul de partid?
Cum la Târgu-Mureș votezi pe unul și ștampilează sau vorbește alt prost, altul decât cel ales, cel din gașca lui Florea, nu ne miră, s-a întâmplat asta prea des. Acum, șmecherașii din primărie îl bagă în față pe Maior, ca să îl facă persoană credibilă și îngrijorată de oraș, pentru păcălit proștii, cretinii de șefi de asociație de proprietari cu pupătura la dosul sfânt, galeria plimbată gratuit cu mașina și alți profitori. Spre deosebire de viceprimarii PNL și UDMR, cu care șmecherașii de la PDL fac polemici pe bani publici! Rețineți găinăria pedeliștilor: cazarea oamenilor afectați de incendiu la fosta Casă de cultură Mihai Eminescu, desființată de bandiți și de politruci și transformată în Centrul cultural în care șmecherașii din PDL fac acțiuni de imagine (acordarea de tichete sociale, cazări)!
Partide de la putere, dați-le peste bot celor care cheltuiesc banii publici pe propaganda PDL și împotriva viceprimarilor aleși! Ca să nu se spună că Florea trage sfori, bandiții îl bagă în față pe ilegalul dovedit Maior. Nerușinare a nesimțiților care se îmbuibă din banii publici pe găinării de partid! Iar cretinii care postează pe site să răspundă legal pentru că încalcă normele cerute funcționarilor publici. DNA Mureș, verifici cum șmecherașii fac praf banul public și manipulează târgumureșenii pe banii lor?!
 P.S. După modelul, am niște cretini subordonați, îi trimit să pună autocolante pe bani publici (Poliția știe toată afacerea și cine verifică de unde sunt autocolantele vor vedea miile de euro și premeditarea) și când se împute treaba spun că Bretfelean e fost sereist care știe ce vorbește, cu toate că e funcționar public care nu are voie să intre în rahat politic, așteptăm ca Florea să îl scoată pe Maior spunând: A fost pus de mine cu scandal și ilegal, dar el știe ce vorbește pentru că a fost …viceprimar!
Gașca asta nesimțită din primărie nu are pic de jenă !  Am ajuns ca siteul primăriei să fie nu numai folosit pentru campania nesimțită a lui Florea, acum se citează din conferințe de presă ale cetățeanului Maior, luat din nou de milă și interese de tătucul lui politic și darnic cu banii pentru afacerile lui pe bani publici! Să vă fie rușine, îmbuibați din bani publici !
S.C Billa nu are autorizaţie de funcţionare eliberată de primărie pentru funcţionarea magazinului din strada Ciucaş (cartierul Dâmbu Pietros), la al cărui depozit a izbucnit incendiul de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, consilierul primarului municipiului, Claudiu Maior, luni, 9 iulie 2012. Municipalitatea a sesizat autorităţile competente (poliţie, pompieri, mediu etc.) pentru a efectua controalele ce se impun şi a lua măsurile necesare, inclusiv închiderea de urgenţă a magazinului care funcţionează fără aprobarea primăriei. De asemenea, consilierul Claudiu Maior face un apel la S. C. Billa să ia legătura cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari şi, împreună cu locatarii imobilului prejudiciat, să ajungă la o înţelegere în ce priveşte despăgubirea acestora pentru pagubele suferite, în caz contrar urmând a se înainta o plângere penală pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

În urma incendiului, au fost afectate 21 de apartamente, trei fiind distruse în întregime, locatarii acestora fiind cazaţi la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, unde primesc mic dejun şi masa de prânz Executivul primăriei va propune Consiliului local municipal adoptarea, în prima şedinţă de consiliu, a unei hotărâri prin care locatarii blocului să primească un ajutor financiar în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

În altă ordine de idei, Claudiu Maior a calificat drept nerealiste şi aberante recentele declaraţii ale doamnei Ionela Ciotlăuş, potrivit căreia în cadrul aparatului executiv al primăriei nu există nicio intenţie de rezolvare a crizei apei calde din municipiu, iar primăria ar avea datorii uriaşe faţă de E-Star. „Tot ce a făcut şi a declarat Ionela Ciotlăuş a fost în dezavantajul primăriei şi al cetăţenilor”, a comentat consilierul primarului. Claudiu Maior a declarat că, în momentul de faţă primăria nu are nici un leu datorie la E- Star, iar furnizarea apei calde ar putea fi reluată în 24 de ore dacă s-ar accepta varianta propusă de executiv, şi anume, efectuarea demersurilor necesare pentru obţinerea, în regim de urgenţă, a avizelor de la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) pentru înfiinţarea, în cadrul S.C. Locativ S.A., a unui departament energetic, cu specialişti în domeniul termiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.