marți, 17 iulie 2012

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au transformat siteul instituției în gunoi de promovat Claudiu Maior! 4 articole pe săptămână, jigodiilor, dar tot nu îl mai puneți, ilegal, vice, pe Maior!


Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au transformat siteul instituției în gunoi de promovat Claudiu Maior! 4 articole pe săptămână, jigodiilor, dar tot nu îl mai puneți, ilegal, vice, pe Maior!
Că gașca lui Florea vrea în continuare să îl pună pe afaceristul banilor publici și prietenarul Maior ca viceprimar, după ce l-au pus prima oară ilegal, o dovedește faptul că siteul primăriei e haznaua propagandei pentru Maior. Ăsta e citat mai ceva ca papa, tovarășul Ceaușescu sau EBA, dar despre afacerile lui cu bani publici nu suflă un cuvânt jigodiile de la propagandă. Priviți ce gunoaie bagă tembelii pe bani publici; din 11 iulie și până în 17 iulie 4 articole în care acesta își dă cu părerea. Avem primar și doi viceprimari, cine i-a omorât, unde sunt cadavrele, dacă este nevoie ca Maior să meargă, cică, în inspecție? Unii sunt în concediu, se tratează prin țări străine, dacă e nevoie să fie băgat consilierul lui Florea în față?! Târgumureșeni, vă iau ăștia iar de proști, ca să îi facă imagine copilului minune a lui Florea? Atenție, nu copilul de mingi al lui Florea răspunde pentru calitate, ci inginerul de șantier, viceprimarii, primarul! Altfel ne trezim că pungașii decontează iar ca la Week-end, cu inși din partid, pentru procesul pierdut cu Moga, de multe sute de mii de euro!
Atenție! Bandiții din primărie, funcționarii publici pupincuriști și sereiștii dați afară făceau acum o lună campanie pe bani publici pentru Florea. Acum că românismul afaceresc e rezolvat se face campanie pentru celălalt pedelist care trebuie prezentat ca salvatorul patriei (de… vandali, de alte firme, în afara PDL, de alte firme, în afara celor conduse de foștii pușcăriași etc.). Verificați atribuțiile șmecherilor și cheltuirea banilor publici pe propagandă și afaceri  pe firme înființate de PDL  sau e mafia prea mare în Târgu-Mureș?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.