duminică, 1 iulie 2012

Cretinii din primărie fac propagandă din nou pentru Florea. Politruci, go home!


Cretinii din primărie fac propagandă din nou pentru Florea. Politruci, go home!
Că niște cretini sadea din primărie pun pe siteul instituției orice rahat de părere marca Florea referitoare la contracandidații maghiari sau referitoare la posturi ocupate de alții și pe care bandiții de la PDL le vor, nu mai discutăm, politrucii sunt exact la fel, indiferent de mandatul cameleonului. Ia priviți ce material au născut ăștia, în care Florea e citat. Aici el nu mai semnează cu nesimțire, ca în manipularea vandali pentru votul etnic sau în scrisorele bilingve cu duhoare de servicii trimite în plic, pentru dat peste nas contracandidatului maghiar. Ce uită tovarășul acesta e că avem un combinat vândut cam pe vremea când Florea era prefect țărănist, Țerbea era pușcăriaș fruntal - și care nu avea afaceri cu Florea până și din închirirere scaune 4 euro bucata - și apoi salvat  de Constantinescu, iar  șeful FPS era unul …Oprișcan. Băiat bun, dacă s-au tras sfori ca omul să intre și în parlament, de pe locul 3, parcă din circumscripție și astfel pedelistul Cornea, câștigător în circumscripția lui, dar nu atât de prietenar cu Florea, a rămas fără post de parlamentar. Ceea ce a impus ca gașca lui Florea să îl ungă la APIA! Revenind la Oprișcan, omul era șef FPS, el vinde combinatul turcilor, nu își mai prelungește contractul cu FPS, la vreo 3 luni ajunge în consiliul de administrație Azomureș și la vreo 9 luni e director general! Adică, tu vinzi combinatul, cu treptele de scădere a prețului legale, iar turcul spune că ești super tare, nu știm de ce, și te face șef al combinatului! Nu am auzit ca amicul lui, Florea, să facă spume la gură că turcii ăștia se cred pe vremea lui Ștefan cel Mare și cresc…ienicerii de partid, cum nu a cerut nici controale la Azomureș. Combinatul e nașpa, însă, doar dacă ai un ministru maghiar (brrr!) al mediului, dacă nu poți să îți aranjezi oamenii la APM sau aiurea, după modelul Aquaserv, acolo unde șmecherii fac achiziții fără milă și sparg trotuare fără să mai sară în sus fostul țărănist, actualmente băsist, oripilat că Daraban are venitul mai mic decât un director maghiar din primărie! Iar Daraban era inginer care producea o marfă, nu ins de birou !Iar faptul că Oprișcan a fost și un cartof cam fierbinte a dovedit-o o conferință de presă acum vreo 3 ani, în care conducerea Azomureș se plângea de un batal care nu apărea în acte la privatizarea lui Oprișcan, dar pe care l-ar fi moștenit! Concluzia: bandiții de la partid vor să pună mâna mai bine pe APM, ministerul e nașpa pentru că nu e condus de un trepanat PDL, iar faptul că un tovarăș țărănist a vândut cum a vândut combinatul și a primit și funcții la marfa vândută e desigur o victorie a capitalismului curat și minunat!
Textul de pe siteul primăriei e mai jos, iar cretinii care îi publică părerile lui Florea poate realizează că un site oficial nu e pentru spălat chiloții și nici pentru atacuri suburbane la maghiari și usliști, pentru că vorbim, totuși, de un chirurg care se crede buricul târgului și nu vreun specialist cu acte în ale protecției mediului și în ale poluării. Dar cum e an electoral, Florea dă din gură la orice,  doar are exemplul prietenului  Bretfelean, care, știe ce spune, ca fost Sri-ist! Hai, sictir, băieți, nu sunteți Mafalda! Iar SRI, DNA și ANI, verificați afacerile cu bani publici din campania electorală a lui Florea și poate că emisiile de nesimțire sunt mai tari ca emisiile de amoniac! Cine anchetează cheltuirea banului public pe rahat de promovat pedelistul?!

În legătură cu informaţiile date publicităţii de Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş privind „calitatea excelentă a aerului” în Tîrgu-Mureş, primarul municipiului, dr. Dorin Florea a declarat: „A susţine că emisiile de amoniac de la Combinatul Azomureş sunt în limitele normelor de poluare admise reprezintă o jignire şi o mare bătaie de joc la adresa târgumureşenilor. Poluarea este mai mare ca niciodată iar consecinţele, din păcate, ireversibile. Aşa că, îi invit pe toţi cei care au dat avize de mediu combinatului, pe toţi cei care susţin că Azomureş nu poluează, să se mute acolo cu familiile lor, să simtă în propriii plămâni cât de excelentă este calitatea aerului. De altfel, despre modul suspect în care ministerul şi agenţiile de resort au dat autorizaţia de mediu combinatului o voi informa şi pe dna ministru Rovana Plumb. Este inadmisibil ca locuitorii oraşului să fie obligaţi să respire,la nesfârşit, aer excelent… poluat”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.