duminică, 15 iulie 2012

Claudiu Maior și implicare sa în ceea ce se dovedește a fi fost afaceri cu abonații și pentru firmele membrilor PDL! Păzea, jigodiile din primărie îl promovează pe Maior pe site și îi sapă, din nou, pe viceprimarii legali, pentru a-și pune iubitul coleg de partid!


Claudiu Maior și implicare sa în ceea ce se dovedește a fi fost afaceri cu abonații și pentru firmele membrilor PDL! Păzea, jigodiile din primărie îl promovează pe Maior pe site și îi sapă, din nou, pe viceprimarii legali, pentru a-și pune iubitul coleg de partid!
Claudiu Maior se dovedește ca unul din titlul celebrelor filme cu Bruce Willis! Îi dă un șut în fund tribunalul, că numirea lui, de către 10 consilieri români amărâți prostii de pericolul UDMR, ca să voteze porcește, omul doarme liniștit. Ia un șut de la actualii consilieri, care nu îl vor viceprimar tocmai ca să îi taie tentaculele politice și de interese ale lui Florea, omul nu se jenează și prestează ca și… consilier de primar! Ce dracul e asta, cine îl plătește, care e fișa lui de muncă, știu doar  pedeliștii și politrucii nespălați din primărie, cei cu propaganda electorală pe bani publici și cu atacurile…vandalilor! Dacă ați uitat cam ce  afaceri fericite pentru abonați și gașca portocalie a făcut viceprimarul Maior, vă invităm să îi studiați raportul.  Dacă tot îl duc unii la conferințe și la emisiuni pe bani publici, prin publicitate controlată de televiziunile de partid, ca să îi facă imagine de băiat bun și deștept pentru cazul în care Florea sapă cu succes vreun viceprimar ales legal și nu pe relații și afaceri PDL,  iată marile realizările ale insului și firmele beneficiare, desigur PDL sau abonate la afaceri în timpul găștii lui Florea:
Hotărâri inițiate, redactate și promovate de Maior și interesele portocalii:
1) HCLM nr.183 2010-06-24 privind modificarea şi  completarea Hotărârii Consiliului Local Municipal nr.  48/11.02.2008 privind subvenţionarea cu 100% din bugetul  local a abonamentelor de transport valabile pe douălinii
pentru toţi elevii cu domiciliul sau reşedinţa în Municipiul  Tîrgu-Mureş, care frecventează cursurile de învăţământ. Interesul individului este recunoscut, atâta vreme cât are o firmă Siletina cu care a intrat în primărie și care primește direct bani de la Primăria condusă de șeful lui de partid, plus pe asocierea Transport-local –Siletina. Avantaj, Maior!
2) HCLM nr. 9 din 28 ianuarie2010 privind aprobarea  indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea termică a  blocurilor de locuinţe din municipiul Tîrgu-Mureş, propuse  pentru anul 2010.
După cum am arătat de atâtea ori în ziare și pe acest blog, afacerile cu reabilitarea sunt pe constructori dependenți de partid: Borșan, Bența. Un exemplu:
II.6) Invitatie de participare 305524/19.07.2011 15:39
Sectiunea III: ATRIBUIRE

 III.1) Numar de oferte primite 1

Valoare estimata totala 5,200,919 RON

III.2) Lista contracte
285 / 25.08.2011 5,098,572 RON

Castigator:S.C. CONTRASCOM BENTA S.A. lider al asocierii dintreS.C. CONTRASCOM BENTA S.A.si S.C. ENERGOPLUS S.R.L. 1281079 str.Muresului nr.1,, Nazna, 547526, Mures
Total (fara TVA): 5,098,572 RON
3) Afacere balon pe asociație abonată, cu vechime de un an, cu persoane cu handicap!
HCLM nr. 141 din 29 aprilie prin care s-a aprobat acoperirea  bazinului de dimensiuni olimpice din cadrul Complexului de  Agrement şi Sport Mureşul cu un balon presostatic protector  şi alocarea din bugetul local a sumei de 700.000 de lei  pentru achiziţionarea acestui balon; Afacerea a fost pe Protecting People, cadorisită de mega-șmecherașii din primărie și cu afaceri cu tractoare, aspiratoare subacvatice și alte cele, miluirea fiind de peste 250.000 de euro bani publici în 365 de zile!
4) Afacerea noua termie, menită să pună mâna pe spațiile Eneromur și să creeze piața pentru diverși bandiți care trebuiau să își vândă centralele termice iar gangsterii din primărie să poată lua credit de 6 milioane de euro pentru centralele montate săracilor!
Pe baza acestor considerente, am  iniţiat, şi consilierii municipali au adoptat HCL nr. 154 din 6 mai 2010,impunând o nouă viziune în problema termiei, acordându-se, practic, cetăţenilor, posibilitatea de a opta pentru mai multe  tipuri de sisteme de încălzire. Optarea, pentru Maior, a însemnat îi obligăm pe târgumureșeni să opteze, după ce le-am închis centralele, își cumpără ei centrale de apartamente sau stau în frig! La urma urmei, copilul minune a lui Florea are dreptate, e o opțiune și asta! Bandiții nu v-au mai precizat graba cu care au purces la afacerile pe Energomur, fiecare târgumureșean știind că ședințele de consiliu se desfășoară în ultima joi din lună, dar aici șmecherașii erau prea grăbiți să vândă și să monteze că nu au mai așteptat încă 3 săptămâni!
5) Afacerea întâlniri cu șefii de asociație miluiți cu 10 abonamente și cu care Clau-gol joacă fotbal!
În cadrul numeroaselor întâlniri pe care le-am avut cu cetăţenii din marile cartiere ale oraşului, am explicat pe larg conţinutul  normativului menţionat, subliniind, în context, că cetăţenii pot opta  să rămână sau să nu rămână racordaţi la sistemul Energomur. Aici este și capitolul Unirii, acolo unde tembelii au rostit: trebuie să vă deconectați, stârnind furia celor de la Energomur, săpați chiar de bandiții care au modernizat cu tam-tam centrala din Unirii!
Faţă de cele de mai sus, considerăm tendenţioase predicţiile d-lui viceprimar Claudiu Maior referitoare la creşterea facturilor cu încălzirea pentru un apartament, acestea ajungând la valori de 1500 lei pe lună, conform calculelor efectuate de dl.Ioan Chiorean fără a fi un specialist în domeniu.

În cartierul Unirii, pe str. Decebal la întâlnirea cu cetăţenii din data de 10.06.2010 ora 17 30 , acestor predicţii s-au adăugat şi îndemnuri de genul „Trebuie să vă debranşaţi…”. Pe bună dreptate ne îngrijorează forţarea consumatorilor în direcţia renunţării la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică, pe de o parte din responsabilitate faţă de investiţia realizată în acest cartier, iar pe de altă parte pentru cetăţenii care se vor îndatora montând microcentrale de apartament.
Dacă îndemnul „Trebuie să vă debranşaţi…” se bazează pe argumente inventate pe principiul „scopul scuză mijloacele”, ne întrebăm dacă mai există voinţă din partea executivului pentru a onora angajamentele faţă de EnergiComfort Viena, executantul lucrărilor la centrala termică din cartierul Unirii,  în condiţiile în care Primăria a acumulat deja o restanţă de peste 12 luni la plata ratelor investiţiei realizate.

S.C. Energomur S.A.
6) Afacerea pe abonați modernizarea Cetății
*Reamenajarea şi conservarea Cetăţii Medievale Tîrgu-Mureş”,proiect în valoare de 29.220.376,70 lei, din care  asistenţă financiară nerambursabilă– 21.705.285,15 lei, are ca  obiectiv general valorificarea potenţialului turistic al Cetăţii în  vederea creşterii numărului de turişti în zonă. Concret, se propun  lucrări de reamenajare la corpurile D,E,B  şi F  şi la  şapte  bastioane (Tăbăcarilor, Mic, Porţii, Croitorilor, Măcelarilor  şi  Blănarilor).
Afacere pe firme cunoscute cu Borșan, Poruțiu și Bența.
Contract nr: 324 Denumirea: Reamenajare si conservare Cetatea Medievala

V.1) Data atribuirii contractului 9/20/2011

V.2) Numarul de oferte primite 2

V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul

S.C CONTRANSCOM BENTA S.A (lider al asocierii dintre SC CONTRASCOM BENTA SA, SC ENERGOPLUS SRL si SC ALFA CONSTRUCT SRL)

Adresa postala: str. Muresului, nr. 1 , Localitatea: Nazna , Cod postal: 547526 , Romania , Tel. 0265/320548 , Fax: 0265/320548





V.4) Informatii privind valoarea contractului

Estimarea initiala a valorii contractului

Valoarea: 20100150.00 Moneda: RON Fara TVA

Valoarea totala finala a contractului

Valoarea: 16245445.00 Moneda: RON Fara TVA

Citeste mai mult: Reamenajare şi conservare Cetate medievală, de 4 milioane de euro, prin Primăria PDL Târgu-Mureş pentru firmele cunoscute ca fiind conduse de Borşan, Poruţiu şi… Benţa şi abonate la licitaţii în mandatele Florea!
7) Afacerea Cămin de bătrâni,
Modernizarea căminului pentru vârstnici” este un proiect  în valoare totală de 3.647.057,29 lei, din care asistenţă financiară nerambursabilă– 2.764.622,86 lei, având ca obiectiv general  realizarea unui spaţiu modern, la standarde europene, care să ofere condiţii de viaţă decente persoanelor de vârsta a treia
Castigator:
SC CONIMUR SRL lider al asocierii dintre SC Conimur SRL si SC Energoplus SRL RO 1196623 str.Depozitelor nr. 47-49, Tirgu-Mures, 540240, Mures
8) Afacerea străzi pe 8 firme
La sfârşitul lunii septembrie, a fost aprobat proiectul
„Modernizare reţea stradală  la nivelul municipiului Tîrgu-Mureş– tranşa II”,cu finanţare nerambursabilă în valoare de  30.784.413 lei, derulat prinPOR 2007-2013 , Axa prioritară 1 –  „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de  creştere” şi vizează reabilitarea infrastructurii şi serviciilor urbane,  inclusiv a transportului.
9) Afacerea Piața Teatrului
Totodată am urmărit şi m-am implicat în găsirea de soluţii în cazul  unei investiţii foarte complexe – reabilitarea Pieţei Teatrului –  obiectiv care va fi finalizat în vara anului 2011. Afacere Insta Grup, Energobit și așa mai departe, de multe sute de mii de euro!
10) afacerile parcuri
În 2010, din cele 125 de parcuri din municipiu, au fost  reabilitate 80 şi au fost amenajate 10 spaţii noi: Un exemplu, pe Energoplus:
II.2) Obiectul contractului lucrari de “Amenajare parcuri si montare echipamente pentru terenurile de joaca din Municipiul Targu-Mures situate in Aleea Carpati, Aleea Vrancea, Aleea Hateg ” pentru implementarea proiectului “Parcuri noi – Aleea Carpati, Aleea Hateg, Aleea Vrancea

II.3) Tip contract Lucrari

II.4) CPV 45212120-3 – Lucrari de constructii de parcuri tematice (Rev.2)

II.5) Criteriu de atribuire Pretul cel mai scazut

II.6) Invitatie de participare 316130/22.09.2011 17:27

Sectiunea III: ATRIBUIRE

III.1) Numar de oferte primite
Valoare estimata totala 874,881 RON

III.2) Lista contracte

374 / 09.11.2011 857,165 RON

Castigator:

S.C. BEA CONSTRUCT S.R.L. (lider al asocierii dintre S.C. BEA CONSTRUCT S.R.L. si S.C. ENERGOPLUS S.R.L.) RO16499463 P?a Matei Corvin, ap. 22, Tg. Mures, 540305, Mures
Total (fara TVA): 857,165 RON
11) Afacerea locuințe pentru rromi făcute de abonatul Bența
Locuinţe sociale pentru locuitorii din Valea Rece  24 de familii de ţigani din cartierul Valea Rece s-au mutat în „casă nouă”, la sfârşitul lunii decembrie, când primăria a inaugurat două blocuri în zonă. Complexul de locuinţe sociale din Valea Rece  este format din patru blocuri a câte 12 apartamente cu o cameră  fiecare, dotate cu instalaţii de apă-canal, gaz metan  şi  electricitate, investiţie evaluată la circa 6 milioane de lei.
SECTIUNEA V : ATRIBUIREA CONTRACTULUI

Contract nr: 185 Denumirea: Locuinte sociale pentru romi Valea Rece, Tg.mures et.a-II-a
V.1) Data atribuirii contractului 4/12/2010
V.2) Numarul de oferte primite 3
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
SC CONTRANSCOM BENTA SA
Adresa postala: str.muresului nr.1, jud. mures , Localitatea: Nazna , Cod postal: 547280 , Romania , Tel. 0265320548 , Fax: 0265320549

V.4) Informatii privind valoarea contractului
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 4859297.00 Moneda: RON Fara TVA

V.5) Contractul ar putea fi subcontractat
Nu
12) Afaceri pe parcări Senin și pe asfaltări pentru Valpet, Astor!
Au fost amenajate parcări  pe Aleea Covasna, strada N.  Bălcescu şi strada Măgurei, şi parcări asfaltate pe Bulevardul  1 Decembrie 1918, între strada Livezeni şi strada Regina  Elisabeta.
13) Afacerea Arta, de peste 500.000 de euro!
Cinematograful Arta a intrat în patrimoniul municipalităţii  La 19 august a fost semnat protocolul de preluare în patrimoniul  municipiului a cinematografului Arta, încă un obiectiv recuperat de  municipalitate, după ani de insistenţe şi negocieri. Afacerea pe …Energoplus!
ECTIUNEA V : ATRIBUIREA CONTRACTULUI
Contract nr: 262 Denumirea: Reparatii,recompartimentari si dotari in vederea refunctionalizarii cinematografului Arta
V.1) Data atribuirii contractului 7/20/2011
V.2) Numarul de oferte primite 1
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
SC COMSIS SERVICE SRL lider al asocierii dintre SC ENERGOPLUS SRL,SC COMSIS SERVICE SRL si SC AVITECH CO SRL

Adresa postala: Calea Turzii, nr.295 , Localitatea: Cluj-Napoca , Cod postal: 400562 , Romania , Tel. 0264-598777 , Fax: 0264-598777

V.4) Informatii privind valoarea contractului

Estimarea initiala a valorii contractului

Valoarea: 1979612.00 Moneda: RON Fara TVA

Valoarea totala finala a contractului

Valoarea: 1977032.00 Moneda: RON Fara TVA

V.5) Contractul ar putea fi subcontractat

Nu

Citeste mai mult: Arta de a da afaceri lui Energoplus plus Borşan
Despre Maior, atât și despre proiectele și implicarea sa în afaceri care s-au dovedit a fi pentru pedeliști sau pentru firmele cunoscute înainte ca aparținând pedeliștilor și puse pe alte nume, ca să nu aibă conflict de interese! Contribuabilii pot să îi ceară socoteala lui Maior și pentru milioanele de euro băgate în FCM, în instalația de nocturnă(de doar 200.000 de euro!), pe transporturile terestre ocazionale de persoane ale primăriei, să verifice dacă bandiții nu au decontat și transportul pedeliștilor la mizeriile lui Băsescu pe bani publici, afacerile cu echipamente de sport și alte minuni inventate de șmecherașii portocalii. Nu mai spunem  de găinăria Studcard, care a fost valabilă la un moment doar pentru 4 primării și desigur toate 4 erau PDL!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.