duminică, 29 iulie 2012

Băsescu ne ia de proști. Referendumul e pentru România! Și noi, proștii, credeam că e pentru demiterea capului ciumei portocalii


Băsescu ne ia de proști. Referendumul e pentru România! Și noi, proștii, credeam că e pentru demiterea capului ciumei portocalii
Băsescu, la RTV:  Românii să se gândească la interesul național. Referendumul nu pentru Băsescu, e pentru România! No, la dracul, asta înseamnă că ăia mi-au dat buletin incomplet! Eu nu am avut rubrica cu România, să fac contestație?!
Timp de o lună,  bandiții PDL au scos mereu în față interesul național, România, lovitura de stat și alte sintagme dragi lor și probate ca victime timp de 2 mandate băsesciene. După ce au violat ăstia legile, au furat cap coadă țara, pe firmele porcilor nesimțiti din propriul partid, PDL, au inventat... vandali la Târgu-Mureș ca să poată folosi banii publici în campanie pentru șmecherul de candidat PDL (DNA Mureș, ești controlat de PDL sau spui ceva?, SRI, ești controlat de ăștia, spui ceva?, Curtea de conturi, te bagi sau e mafia românească și interesele anti-maghiare prea mari?), au pus băieții din servicii să muncească pentru PDL și tot ăștia vorbesc de legi, de România, de interes național?! Și, musiu, Băsescu, ia dă tu bătăiță la fundiț la fiică-ta aia mare, că asta avea azi dimineață tricou de partid cu Absent motivat! Păi asta nu știa că referendumul e pentru România, nu pentru Băsescu și își putea mișca dosul la urnă?!
P.S. Totuși, Băsescu spune ceva bine: referendumul e pentru România! Te votează 5 milioane și e nevoie de 9 milioane să îți dea un șut în fund. Se poate spune, deci, că referendumul e pentru România care s-a săturat de mafia portocalie și de canalii care îi fură prin afacere pe PDL. Dacă sunt unii care acceptă să fie furați, mințiți, cu președinți cu butoane, filiație în partid, afaceri pe firme de partid, aia e România lui Băsescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.