miercuri, 25 iulie 2012

Noroc cu CNA!


Noroc cu CNA!
Ghiciți cine e autorul? Un indiciu, înjură CNA pentru că face legea pe audiovizual și îl obligă să se controleze, drept care se defulează pe blog personal!
Si totusi Duta e un dobitoc! Dobitocule!

P.S.1  La Raitaru tv se angajeaza si persoane cu nivel de inteligenta sub al curului de dobitoc? Duduia moderator  intreba “Unde tragem limitele intre jurnalist si om?”

P.S.2 Promit sa fiu uman si empatic cu doamna Pora daca se imbolnaveste de cancer.

P.S.3 Cu Prisacaru de la Kakareaza, nu!

L’analpfabete est du cochon

Analfabetul cu cap de porc si cu obsesie provinciala de coana Chirita pentru frantuzisme a slobozit pe orificiul bucal (care n-are legatura cu bucile in ciuda sonoritatii) urmatoarele cuvinte: “Ne aducem si noi micul nostru aport”.

Cochonule, vezi ca e pleonasm,  analfabetule! La timpul potrivit , un mic avort ar fi scutit limba romana de micul aport intru maltratre “adus” de capul de porc. Altfel, bucura-te de marele aport pe care aia de la Golden Blitz il “aduc” la leafa ta de porc, porcule.

P.S. Nu va bateti capul sa aflati sau sa presupuneti despre cine e vorba. Unul dintre muuuultele otrepe platite indirect din bani publici ca sa-si injecteze cacat in vena.
Nu vă spunem cine  a scris astea, pentru că e doar unul care prestează în numele presei aproape zi de zi, desigur la televizor, Și cum acolo ai CNA și nu poți spune rahaturi, ai blogul și te defulezi pe el!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.