joi, 26 iulie 2012

Primăria lui Florea, obiceiuri vechi pe firme abonate vechi! Exemple din...2007! Dovadă că numai boii sunt consecvenți? Dixit Băsescu!


Primăria lui Florea, obiceiuri vechi pe firme abonate vechi! Exemple din...2007! Dovadă că numai boii sunt consecvenți? Dixit Băsescu!
Dacă credeți că șmecherașii de partid și administrație din Primăria Târgu-Mureș lucrează pe firme dedicate și de partid sau de simpatizant doar în anii electorali vă înșelați. Ei fac asta mai mereu și cu sprijinul Centrului pentru Dezvoltare Socială CEDES, care a și făcut un raport cu cheltuirea banului public pe afaceri cu un singur ofertant, care mai e și de partid, vă reamintim câteva afaceri de atunci și...de acum!
Informații care ne-au fost prezentate în 4 septembrie 2007:
Achizitiile prin cerere de oferte care au avut un singur ofertant sunt bifate cu X, ne spuneau cei de la CEDES, dar vă prezentăm doar câteva afaceri de atunci și de acum. Ciudat este că afacerile lui Poruțiu erau prin licitație deschisă, pe SC Alfa Construct SRL, iar alte afaceri cu interese de partid intrau la cerere de ofertă! Abonații primăriei lui Florea de atunci, dar și de acum, sunt doar câțiva enumerați: BCD Video Sound SRL, cu 48.195 lei, pentru Concepție și promovare spoturi audio-video și filme de prezentare, documentare și scurt-metraje de promovare a imaginii primăriei și consiliului local, precum și a serviciilor publice subordonate; SC Info Statistics – tipărire și distribuție a înștințărilor de plată a impozitelor și taxelor locale pentru 2007 -72.600 lei. Ce vi pare anormal, ca societatea care are televiziunea de promovare PDL să câștige la șeful PDL Mureș?! E la fel și astăzi, băieții nu au jenă! Șmecherașii ăștia puneau afacerea de tipărire înștințări la un singur ofertant, în timp ce altă măgărie de partid se dovedea Redactare, tehnoredactare, editare, tipărire publicație periodică bilingvă Monitorul primăriei – 96.400 lei, băgată la cerere de ofertă, cu câștigător organul PDL, adică Info Statistics. Bandiții din primărie au reușit performanța să ia discheta neamurilor din primărie cu învârteli pe la biroul de presă, care lucrau în timpul serviciului la monitor, îl pozau pe Florea, scriau rahaturi de promovare a individului și mergeau la firma cu televiziune de propagandă de partid și băieți apropiați de gașca portocalie, ca să deconteze! Desigur, afaceriștii de azi ai găștii din primărie și partid, Astor, Valpet, Izorep, Redatronic, Senin Prodexp, Siletina afaceristului Maior, primeau și atunci afaceri de multe sute de mii de euro prin primăria lui Florea, ca și acum, în paranteză fie spus, acum primesc multe milioane de euro,  fie prin cerere de ofertă, fie prin afacere pe un singur ofertant. Cum spunea Băsescu? Numai boii sunt consecvenți? Probabil că domnia sa își cunoaște găinarii mai bine!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.