marți, 17 iulie 2012

Administrație pe vremea Ducă-l… Vodă!


Administrație pe vremea Ducă-l… Vodă!
Avem un primar. Ales etnic, dar e situația care este. Obsesiile românilor pentru un primar român, obsesiile maghiarilor pentru orașul lor, cel dinainte de 1918 și desigur fără români, așa cum apare în picturile unor localuri conduse de maghiari, pe geamurile cărora cretinii lui Florea puneau acum 4 ani afișe – Votați Florea! - s-au întâlnit și a câștigat cine a avut propaganda mai tare, cine a avut gașca de abonați de partid, rromii, pupincuriști din servicii, foștii/actualii tovarăși și colonei, funcționarii publici, ziariștii cumpărați, cadouri din buget și așa mai departe. Doar o rememorare a unor minuni de sub mandatul lui Florea în orașul cunoscut înainte ca al Florilor, acum ca fiind al găștii lui Florea.
Dar ce vrei, mă, să îmi trimit inspectorii?
Prima cerere avută de subsemnatul la o instituție publică a fost la…primărie. În conferință de presă, pe un subiect ce ținea de spații verzi și chirii pentru spații din jurul blocului, îndrăznesc să îi spun lui Florea de cazul unui vecin care are țarc lipit de bloc, de vreo 40 mp, în care omorâse o pisică care îi călcase…proprietatea. Civilizat, îi spun insului plătit de mine, că e cazul să verifice dacă omul cu omorul de animal are măcar autorizație de construcție și dacă plătește impozit pentru spațiul deținut, reamintesc, cam 40 mp! Răspunsul primarului Florea este halucinant: Dar ce vrei, mă, să îmi trimit inspectorii?, la care răspunsul a venit prompt: să nu îi trimiteți, să îi țineți aici, sub acoperiș, ca să nu îi plouă sau ningă!
Inspectorii invizibili, angajații primăriei lui Florea
La vreo 5 luni de la episod, găsesc în cutia poștală o hârtie prin care cineva din locuință era convocat un birou cu numărul X. Motivul nu era trecut și când mă prezint la fața locului aflu că un tâmpit de angajat al primăriei lui Florea, plimbându-se în fața blocului, a văzut că există un gard viu lângă trotuar, pus și întreținut de tata. Cretinul a tras concluzia, cineva a făcut un țarc și îl folosește pentru el! Cum s-a rezolvat treaba? Am adus un inspector din primăria, care să se convingă că nu e închis vreun țarc și că totul e în mintea unui dobitoc. Cu acest prilej am aflat că dobitocul ținea locul cuiva, el nefiind titular! Cui să îi mai pese, bandiții din primărie nu se sinchisesc de amănunte!
Șef de asociație care taie gardul viu și copacii pentru că l-a rugat… Claudiu!
La cererea nu știu cărui idiot numit… Claudiu, șeful de asociație se apucă să taie gardul viu cu pricina și niște copaci. Omul avea de gând să-și tragă niște parcări așa cum cer bandiții din primărie după modelul parcări Senin, cu 800 de euro loc de parcare pentru o mașină. De altfel, mi s-a și propus, să accept loc de parcare, cel cu numărul 1 fiindu-mi rezervat dacă accept măgăria! Văzând actul de vandalism punem mâna pe telefon și sunăm la poliție, Ne trezim cu 2 comunitari, care iau datele și merg să vorbească ci șeful de asociație care încercase să își dea și abonamente la meci, pe motiv că are 10 de dat, fără succes, însă. Comunitarii, aerieni, vorbesc cu șeful de asociație și vin cu textul că există un plan pentru zonă, la primărie, dar e secret și va fi prezentat în zilele care urmează! Desigur, o mizerie mai mare nu putea exista, minciună crasă, așa cum voi arăta mai departe…
Dau un regat pentru o autorizație!
Mizeria cu vandalism nepedepsit nu putea rămâne fără urmări și am solicitat primăriei să prezinte actul în baza căruia un nene, un particular, taie gard viu și copaci pentru că îl roagă nu știu ce idiot, Claudiu! Ce răspunde primăria; nu există autorizație!
În baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, publicată în Monitorul Oficial nr. 663/23 octombrie 2001, vă rugăm să ne comunicaţi dispoziţiile legale conform cărora s-a efectuat defrişarea spaţiului verde situat lângă blocul din strada George Coşbuc, bl. 6, efectuată de o persoană fizică neautorizată. Am dori să putem consulta proiectul în baza cărora s-a realizat această operaţiune, întrucât locuitorilor din zonă nu li s-a prezentat nici un act, iar persoana în cauză nu avea nici o calitate în a tăia gardul viu şi copaci vechi de zeci de ani, pe o suprafaţă de aproximativ 20  metri pătraţi.

Adresa nr. 9530 din 15.09 2011
Referitor la sesizarea privind desfiinţarea gardului viu şi tăierea unui arbore din spaţiul verde ce aparţine blocului 6 din strada George Coşbuc vă comunicăm următoarele: Biroul de amenajare peisagistică şi control spaţii verzi nu a primit nici o solicitare în acest sens motiv pentru care nu am eliberat autorizaţie de defrişsare gard viu şi tăiere arbore. De restul problemeleor sesizate se ocupă alte servicii din primărie.

Redactat: ing Savu Florica
Bun, act de vandalism al uneltei primăriei lui Florea, pentru că deși plătiți de fraieri, șefii de asociație sunt uneltele șmecherilor din primărie și ei trag sforile pentru parcări, parcuri, plasat abonamente FCM și așa mai departe, pentru ca gășcarii să aibă motiv să facă afaceri pe firmele lor și pe banii publici! Iar comunitarii, ca subordonați ai lui Florea, nu pot spune nimic, pentru că ar strica apele vreunui prostovan pe bani publici și interese private!

Ce autorizație, ce taxe, alea sunt pentru fraieri?
Iar la solicitarea dacă primăria a eliberat vreo autorizație pentru ocuparea domeniului public(40 mp, cam 3-4 locuri de parcare!) și unde e dovada plătii chiriei pe 7 ani, gașca lui Florea răspunde senină:
Referitor la adresa dumneavoastră înregistrată sub nr. 9531/1941/1.09.2011 prin care ne reclamați existența unui teren cu altă destinație folosit de unul din locatarii blocului în care domiciliați (s.n. șef de asociație!), prin prezenta vă aducem la cunoștință faptul că în urma verificărilor făcute la fața locului s-a constat că există un spațiu în care se află plantate diferite specii de flori (trandafiri, narcise și bujori), fapt care predomină în multe din zonele administrate din cartierele de locuințe și oferă un aspect plăcut zonei, cu acest lucru fiind de acord și majoritatea locatarilor blocului de locuințe nr. 6.
Așadar, întrebi bandiții unde e autorizația și unde e dovada plății impozitului și gangsterii răspund că spațiul are flori, deci e în regulă și locatarii sunt de acord! Care locatari, bandiților? De verificat dacă șmecherii de șefi de asociație de proprietari plătesc taxele și impozitele necesare sau în fișa postului intră scutiri, cadouri de abonamente, dacă  fac aranjamentele pentru afacerile pedeliștilor abonați la șeful lor de partid!
Nu aș fi rememorat aceste minuni ale angajaților lui Florea dacă nu ar fi fost manipularea grosolană a unor cretini în campania lui Florea, cea cu vandalii, atenție, DNA, la folosirea banilor publici și a funcționarilor publici în provocarea etnică, menită să aducă haos înainte de alegeri, prin autocolante, prin anunțuri mincinoase pe site, prin scrisori deschise adresate de Florea în plic… închis, DNA, anchetezi afacerea pe bani publici, în care Florea semnează și își asumă calitatea de primar, deci, s-au folosit banii publici pe față, cu acoperirea că propaganda nu s-a făcut de partid, ci de primărie? Poate suntem noi absurzi că ne permitem să cerem ca gașca din primărie să lucreze pentru noi, nu pentru afacerile lor, ca șefii de asociație să nu fie mituiți cu diverse, ca slujbașul primăriei să fie profesionist, nu un vierme pupător de dos politic, ca cineva să răspunsă pentru cheltuirea banilor publici în campanie pentru Florea!SRI Mureș, te-ai lămurit ce bun e fostul SRI-ist Bretfelean, care vede…. vandalii înaintea ta? Poate îi dai o pâine de mâncat după ce iese din grațiile găștii lui Florea! O rușine pentru actualii sereiști, că nu comentează implicarea unui fost sereist în provocarea etnică de campanie electorală, desigur, doar în limba română, ca să știe tot prostul de unde vin …vandalii. Și, pentru Dumnezeu, mai lăsați pixurile jos, există ziariști adevărați pentru asta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.