miercuri, 11 iulie 2012

Consilieri ai primarului sau ai viceprimarului, la Târgu-Mureș. Unde sunt în organigramă, în baza cărei legi și cine îi plătește?! Tot fraierul de contribuabil? DNA, anchetezi afacerile electorale ale găștii portocalii?


Consilieri  ai primarului sau ai viceprimarului, la Târgu-Mureș. Unde sunt în organigramă, în baza cărei legi și cine îi plătește?! Tot fraierul de contribuabil? DNA, anchetezi afaceri electorale ale găștii portocalii?
Cum pe siteul primăriei îl găsiți  cu păreri de vreo 3 ori pe Claudiu Maior, viceprimarul ilegal al lui Florea - dovedit prin sentință judecătorească, votat ca și cetățenii de onoare ai lui Florea, în absența UDMR, cu românismul de 2 lei scos în față - acum consilier al lui Florea, iar individul avea încă biroul de viceprimar ocupat în folosul propriu și nu al viceprimarilor aleși, așa cum a scris presa, se impune târgumureșenilor care le plătesc tuturor derbedeilor politici salariile și tupeul să răspundă la întrebările:
1.     Unde este în organigramă postul de consilier al lui Florea?
2.     Dacă există posturi în organigramă special cu această destinație, care sunt salariile inșilor Csegzi și Maior și care este răspunderea lor și potrivit căror legi inșii ocupă spații în primărie?
3.     Unde a fost în organigrama din 2011 postul lui Ioan Chiorean, fluturat ca și consilier de viceprimar pe când Maior era tolerat în funcție?
4.     Unde sunt posturile de consilier de viceprimar UDMR, dacă gașca portocalie a inventat un post de consilier pentru român sau maghiarii nu au voie să aibă consilieri parașutați în primărie?
Pentru cei care nu sunt familiarizați cu organigrama superinstituției politizate și cu funcționari cu multe zeci de mii de lei venit anual încasat, instituție și cu bani publici folosiți în campania lui Florea, a găștii PDL – vezi afacerile propagandă pe site, scrisori deschise, autocolante – DNA, anchetezi?! - cu provocări etnice pe bază de…vandali și sereiști expirați și cu funcționar publici jegoși care fac campanie de pupat fundul șefului suprem, în cele ce urmează găsiți organigrama așa cum e pe siteul primărie. ANI și DNA, încă nu ați anchetat afacerile cu bani publici de campanie electorală portocalie și implicarea a diverși cretini de funcționari în politică?
Poza aici: florentindeac.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.